Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg den 21 januari 2011

Av Wallström - 21 januari 2011 08:12

Har precis skickat C till skolan och skall börja ta tag i massa saker nu. Livet börjar knalla på igen, händer mycket runt om mig just nu och orkar inte riktigt släppa in allt, utan försöker bara ta en dag i taget och vara med familjen.. Igår var vi inne i skövde och shoppade till vårat nya iordninggjorda sovrum, skönt att bara strosa i affärer ett par timmar. Men var helt färdig när vi kom hem igen, så slocknade direkt, så idag skall jag gå igenom allt vi shoppade, kan bli kul, att få upp allt på rätt plats..

Saknar dock sängbord och hittar verkligen inga jag vill ha eller fastnar för, hade tänkt oss en tur till ikea i helgen, men vet inte om jag orkar så får se, är ju ändå en bra bit att åka..

Har tusen tankar i huvudet just nu, och det känns väldigt förvirrande, men det är väl så ibland, nya tag är det i alla fall som gäller nu, måste återigen börja ta tag i vikten, han med att gå upp en del på dem 18 v jag var gravid, och dem försvann inte direkt av sig själv igen så, och för att må något bättre igen vill jag bli av med ett par kilo till. Så nu är det träning som börjar gälla igen. Och istället för att köra igång på den klassiska måndagen så kör jag igång på den helt udda fredagen..vilket känns bra..

Jag har en hel del läkarbesök framför mig och skulle vart på ett igår för en ny omgång provtagningar då dem i fredags inte var bra, men orkade verkligen inte med sjukhuset just nu så ombokade dem tills nästa vecka. Så har besök på onsdag och ett veckan efter på Tisdag till att börja med.

Nu skall jag ordna frukost till mig och Sebbe, men återkommer säkert senare idag då det är ganska skönt att bara skriva av sig, även om det just nu och säkerligen för det mesta bara är svammel..ler..

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards