Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg den 2 februari 2013

Av Wallström - 2 februari 2013 13:34

JAAAA nu är sommaren räddad, barnen kommer tycka det är såååå kul :) Fick beskedet för 10 min sedan att vi fick den, TJOHO, inte världens snyggaste, inte världens nyaste men ack så skönt att bara kunna komma iväg. Idag har jag fått många positiva besked och det tackar jag för, det behövs,,, pratade nyss med en person i min närhet som inte mår bra och det är tufft just nu, man blir ledsen och det är tufft så då är det tur att man får väga upp det lite med glada nyheter.Nu hoppas jag bara denna personen orkar kämpa sig igenom den här perioden i livet med så kommerallt bli sååå bra   

Av Wallström - 2 februari 2013 10:32

Ja lite så känns det detta året, det är en nystart för mig, har ransakat och rensat ur mycket onda/negativa element i mitt liv och nu börjar det mesta ljusna :) Det har varit mycket skit runt om men som sagt för varje motgång man går igenom så starkare blir man och ja det känns faktiskt så nu även om vissa dagar fortfarande är jobbiga börjar allt rätta till sig..kan det vara så att vi går mot ljusare tider..det gör otroligt mycket..


Varit och kollat på lite nya boenden, lade  t.om bud på ett ställe men det fick vi inte, men det kommer säkert fler objekt tids nog just nu känner jag ingen panik även om jag vill flytta så vill jag inte bara stressa inpå ett nytt ställe eller göra nåt överilat.


Lite kul saker man har att se fram imot nu i kalendern är 2 fester, ett bröllop, och lite andra roliga saker ..ler lite hemligt.. Några negativa saker är begravning i veckan, dem är aldrig roliga men onda måsten tyvärr..

 

Nä medans jag är på benen idag efter att ha legat i influensa ett tag nu så skall jag fortsätta mitt röjande här hemma, 5 säckar slängdes imorse på tippen, känns SKÖNT och mer skall det bli det kan jag lova :)

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards