Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg den 19 maj 2011

Av Wallström - 19 maj 2011 07:23

Hallå!


Det var längesedan, så många ggr man tänker NU, nu skall jag skriva, men så kommer alltid nåt annat i mellan.. Vårat liv har vart upp och ned det senaste kan man säga, på dem flesta plan...
Allt som kan tänkas gå sönder i ett hus har typ gjort det här, spis, värmepannan, ugnen (dem är separata), tvättmaskin, ja u name it.. Och där inget direkt äldre än ca MAX 5-6 år, tvättmaskinen är väl strax över 1 år, allt lagom till att garantierna har gått ut i vart fall..


Sedan går graviditeten upp och ned, är i v 15 just nu och har svåra problem med mina tarmar, in och ut på det jävla sjukhuset så man borde rent utav fråga om man inte kan få ett eget rum där snart , ja familjerum för jag är inte den enda som hamnar där ju! Kalle ramlade baklänges ned från en höjd på ca 4 meter rätt ned i en betongplatta och slogs sig illa kan man säga, är ett par veckor sedan nu, men han har fortf ont utav det! I samma veva som det fick han reda på att hans jobb försvann så det har vart lite hysteriskt här, men nu har det ordnats ett nytt med samma lastbil, men vi vet väl inte än hur det kommer se ut annars med jobbtider och allt, allt detta har gjort båda oss ganska stressade även om jag försökt att vara lugn och sansad för just barnets skull, men det går verkligen inte i alla lägen helt enkelt. Sedan är det även lite annat runt om som jag inte känner att jag vill ta upp i bloggen men som ligger och gnager och det frestar på!


Ja hur ser framtiden ut då? Vem vet? vi är (iaf jag) uppbokad varenda helg nu framöver, Cecilias fotboll har dragit igång ordentligt och det är nu cupmatcher så det står härliga till. Denna helgen är det i gullspång, ca 6 mil härifrån 1 väg! Nästa helg är det klassfotbollen inne i skövde (tackar för det=) Helgen efter 4-6 juni är det fotbollsläger, helgen efter det 11 juni är det bröllop (barnfritt) i/på hamburgsön ca 20 mil en väg kl 16 och det känns ju väldigt kul när Cecilia fyller år den 12 juni och hon vägrar åka till sin far. Jag tänker inte tvinga henne eller påverka henne på nåt sätt utan det är hennes eget val, en hel härva har nämligen nystats upp om vad hans "sambo" har sagt och utfrågat henne om och Cecilia avskyr henne, han flyttade ifrån henne och allt var frid och fröjd tills han nu valde att återvända till henne.. Så har inte riktigt klurat ut hur jag skall lösa allt den helgen än, men man är väl en bläckfisk och kan dela på sig? Eller är man inte det? Nähäpp..skrattar..
Ja helgen efter det den 17:e juni är det ju skolavslutning, ovanligt sent tycker jag men, på kvällen skall C och en kompis till henna ha disco pga att dem fyllt år för ca 40 barn så vi har hyrt en byggdegård, ja det blir spännande minst sagt :S och på lördagen en ny cupmatch, vart vet jag dock inte, men det känns ialla fall som mina helger framöver är räddade;)


Ja nu är ni uppdaterade i mitt liv lite både vad som hänt och kommer att hända   

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards