Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg den 26 maj 2011

Av Wallström - 26 maj 2011 05:42

Igår rullade dagen på hur fort som helst kan man säga, den borde vart lång då jag vaknade redan vi 4! Idag var jag faktiskt upp en timma senare så det blev vid 5 tiden;) Vaknar av att jag måste kräkas, känns sådär, sedan efter det får jag en enorm huvudvärk..

Barnen kom hem runt 14 tiden och hade kompisar med sig så vi passade på att vara ute, men det var ju riktigt så man blåste bort ju:-( Hoppas vinden är något lugnare idag verkligen, barnen cyklade så passade på att greja ute lite, och efter ett par timmar i friska luften var jag helt färdig, blev lite mat och sedan vid 18 tiden när alla fick gå hem så bänkade vi oss alla i soffan även denna kvällen framför en film. Jag kan ärligt talat säga att jag är så trött på kvällarna att jag inte orkar nåt annat än att döna ned i soffan, men å andra sidan fick jag gjort en hel del på dagen så. Brukar nu skriva en lista dagen innan på allt jag skall ha hunnit med och bockar efter hand, då glöms inget ( oftast )..

Cecilia skulle ha med en kompis även idag hem, och Sebastian skulle på utflykt med dagis så han skulle gå längre idag då dem skulle va borta länge! Igår var han på skolan ett par timmar igen och han verkar trivas bra då han INTE vill gå hem alls:-)

Filmen igår blev:



"  

Mycket händer i ett samhälle på femton år. Människor förälskar sig, gifter sig, får barn, skiljer sig. Några flyttar, någon dör – i Yxared precis som på andra ställen.

Fanny, Zac och dottern Alice reser tillbaka till det lilla samhället i Västergötland. Det är Alice som får dem att återvända – var kommer hon ifrån, vilka är hennes rötter? Fråganom vem som egentligen är Fannys pappa blir åter aktuell. Och Alice, vem är hennes pappa? "


Och jag tyckte den var mindra bra kan man säga, men nu har man faktsiskt sett den och trott att man skulle bli lite klokare av det..skrattar.. Men nej det är ingen WOW film, det jag satt och reagerade och ojade mig över var att faktiskten hälften (ja överdrivet) av dem som har vart med innan är döda och resten hade blivit sååå gamla.. Men ja det är klart det var ju över 15 år sedan den förra var så :-)


OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards