Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg den 20 mars 2013

Av Wallström - 20 mars 2013 16:58

Dem ringde nyss från sjukhuset, svaren på magnetkamera röntgen var klara, men dem ville inte ta det via telefon utan kl 9:30 på måndag skulle jag vara på kss tillsammans med en anhörig, vilket kändes som det inte bådade så gott. Kändes som marken drogs undan, skall inte måla fan på väggen alls innan men NEJ jag fick inga bra vibbar, så nu kommer jag gå och fundera på detta ända tills jag sitter där och får svaren.. Imorgon skulle jag in och lämna en bunt med prover som då också skulle hinna bli klara tills måndag, känns just nu väldigt jobbigt allting..

Få tag i barnvakt var nu nästa steg, då både kalles föräldrar och farmor är bortresta är redan dem starkaste kandidaterna uteslutna :(


Av Wallström - 20 mars 2013 11:54

Har tvättat 2 maskiner tvätt, rensat ur en garderob, tömt och städat ur kylen uppifrån och ned, så nu måste handlas ..ler.. har i alla fall fått gjort lite och ja det har tagit på krafterna kan man säga men skönt att fått gjort lite.
 
Har även fått sålt av massor av Elias gamla grejer, gåstolen, 1 hel full säck med kläder, en låda med skor, spjälsäng, sängkläder mm som hämtades tidigare idag så det tog lite på allt och nu har jag tom pengar över trots all shopping dem senaste dagarna, ja dem får gå till månadens räkningar, men skönt att sakerna kommer till användning tycker jag.

Nu får det bli lite lunch här sedan vila tills barnen kommer hem sedan in och handla mat för denna och nästa vecka hade jag tänkt så det är gjort, fylla upp barnens påskägg, jag vill ha klart allt då jag som sagt inte vet vad som händer från dag till dag.

Av Wallström - 20 mars 2013 09:52

Har vart en jobbig natt, knappt sovit nåt alls, mått illa, huvudvärk och allmänt yr.. Att inte få sova gör ju inte att det blir bättre, mycket tankar som snurrar, gillar just nu inte att ha sådan tid att man hinner med att tänka och fundera för mycket..


Sebastians tandläkarbesök igår gick bra, fina tänder -SKÖNT!


Idag är det lite röjande här hemma som gäller i den mån jag orkar, lite LIIIITE efter med tvätt och allt sånt så har ett hästjobb framför mig verkligen och måste nu börja ta tag i det, rensa ur gamla sängkläder, dukar, gardiner, lite kul med just gardiner för jag är en utav dem som nog i stort sett ALDRIG sätter upp SAMMA gardiner nån mer gång igen efter att ha haft dem uppe 1 gång. Så dem blir liggande på hög i garderoben, helt onödigt, och tar en himlans massa plats men nu skall dem ut en gång för alla :)


Jag fick faktiskt beställt nya gardiner till vardagsrummet igår, helt otippade så var det inte alls i min stil men gillade färgerna i dem och tyckte det var kul med lite mönster då jag oftast har enfärgade så får se när dem kommer om det är nåt som faller mig i smaken eller inte, fick även köpt 4 stycken fönsterbelysning till vardagsrummet, har letat efter det länge men inte hittat några jag gillade men ja även dessa får se när dem kommer om dem passar in. Blev även några kuddfodral så skall se vad vi kan göra med dem :)

 

 

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards