Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg den 10 februari 2009

Av Wallström - 10 februari 2009 23:09

Har slappat ikväll, barnen somnade vid 20 tiden, då ringde min lilla älskling och vi pratade i en 1 timma, han skulle sova borta inatt...alltid lika jobbigt tycker jag!


Sedan har jag hunnit med att skriva ut nästa veckas matsedel, börjar måndag morgon med GI metoden, denna gången skall jag vara ordentligt förberedd när jag drar igång, skall försöka göra klart 3 veckors matschema och förbereda alla middagar som går innan. Skall börja med att köra rivstart i 3 veckor, funkar det skall jag sedan försöka köra 3 veckor till innan jag går in i nästa fas..

Bara hoppas man klarar av sötsuget som blir första veckan, klarar man bara den så brukar det rulla på sedan!


Imorgon är det invägning också, ska bli spännande att se vad den kan tänkas visa, va ett tag sedan man hoppade på den!


Nu skall jag luta mej bakåt och fortsätta njuta av mitt te=)


Av Wallström - 10 februari 2009 14:25

Kommer att sätta upp små delmål,, 5 kg i taget och efter varje 5kg som vågen visar nedåt kommer jag att unna mig något! Ja ingen mat eller nåt sådant utan, te.x parfym, kläder, klippning, eller något sådat. Kommer att ha invägning varje ONSDAG.


DELMÅL 1:                                BELÖNING:

       18 MARS -5KG                       FRISÖREN- en ny frisyr


Ja så här ser nu mitt första delmål ut, jag hoppas ju på att gå ner 5 kg ngt snabbare än så, men vill absolut inte stressa på något utan det får ta den tid det tar!



Av Wallström - 10 februari 2009 14:14

SÅÅ otroligt jä**la härligt det var att få kommit ut och gå... Har inte gjort det på länge, men idag var verkligen helt perfekt. Så skönt, blev 1 tim & 10 min. 40 min med sonen på pulka efter, sedan 30 min med sonen OCH dottern, ca 45kg!



Av Wallström - 10 februari 2009 12:12

Ja Hej kanske man ska säga, första inlägget i min nya blogg, som till största delen kommer att handla om min resa att försöka gå ner MINST 20 kg till min 30 -års dag! Men självklart kommer jag även skriva om annat oxå,,


Här ser det ut som ett riktigt vinterlandskap idag, har snöat hela natten och hela dagen så har kommit lite grann kan man säga. Ska dra på mej vinterkläderna och ge mej ut på 1 timmas promenad med min son dragandes i pulka, han väger iaf 20 kg så lite träning blir det ju där;)


Kommer här skriva både när det är positivt och negativt, dels för att skriva av mig och dels för att peppa mig själv, skall rapportera både mat, träning och vad vågen säger..


Har då gett mig tusan på att nu skall jag ner, har jojjat upp och ner som tusan i vikt dem senaste åren, och är nu rent ut sagt "Förbannat trött på det" Så nu är det väl nu eller aldrig som gäller.. och jag har valt NU OCH FÖR ALLTID!


Så någon som känner sig manad att hänga på, så får ni jättegärna höra av er! Eller om ni bara vill följa så går det bra med=) Men alltid roligare om an är fler!


Nä nu skall jag dra mig ut och göra min lilla dos av träning för idag, mjukstartar lite då jag varit sjuka i några veckor nu och det först nu börjar gå åt rätt håll!


TJING PÅ ER ALLA SÅ LÄNGE! 


OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards