Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Wallström - 7 maj 2009 23:10

Det var några som ville sova tillsammans idag med, och det fick dem. Cecilia satt på Hjälp jag är med i en japansk tv-shov ( om det nu heter så ) på sin tv, men tror dock inte att dem han se så värst mycket innan dem slocknade;-)

Vi varvade mellan det programmet och is-hockeyn, och när det var slut var det bara is-hockey för hela slanten!

Av Wallström - 7 maj 2009 19:59

Maten var klar precis när K kom, tajmat in i minsta detalj liksom..ler.. Blev bara en enkel pytti panna med ägg, korv, och baicon.. Men det dög, alla åt och var glada, Kalle påpekade att det minsann var lyx för han att komma hem till ett dukat bord varje dag. ja så länge jag går här hemma så varför INTE. Annat är ju när man kommer igång och är aktiv på dagarna med jobb, nu både hinner och vill jag ju, är ju mysigt när man väl kan sitta ner och äta alla tillsammans..

Efteråt gick vi upp och snickrade det sista på väggarna, nu skall på väv och målas. Börjar hända nåt och man börjar se resultat, det är kul.

Av Wallström - 7 maj 2009 15:36

Ja det här är vad vi har gjort i ett par timmar..ler.. plus tvättat och diskat och röjt lite, men fördelen med idag är att barnen har byggt tågbanan i HALLEN så det är med mig hela tiden..skrattar.. Idag fick dem det, annars skall den ju vara på rummet, men ibland måste man ju få släppa lite på alla regler!

Nä nu kommer snart K, dags att börja med maten!

Av Wallström - 7 maj 2009 07:11

Nu har K åkt och han blev glad av att jag hade gått upp och gjort i ordning frukost åt han, blev en dubbelmacka med sallad ost gurka och tomat, inget märkvärdigt. Men ändå så han får lite i magen när han kommer till skolan, matlådan var ju klar redan sedan i går så va bara för han att göra sig i ordning idag!

Idag måste här tvättas minst 3 maskiner så jag skall alldeles strax gå ner och börja, måste ta tag i lite här hemma idag, sedan hade jag tänkt ta med barnen ut när det blir lite varmare och spela boccia (stavas?) Funderar på vad det skall bli för mat idag, hmm, är ju så gott att ha förberett det på förmiddagen så det sedan är klart när k kommer så man bara kan sätta sig och äta alle sammans som en familj;-)


Av Wallström - 7 maj 2009 06:49

Idag var det faktiskt jag som vaknade först, inte varje dag det händer;-) Sedan kom sebbe och sen ringde Kalles klocka..

Skall gå upp och göra nåt han kan ha med som frukost tänkte jag , som en liten överraskning:-)

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards