Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg den 3 januari 2010

Av Wallström - 3 januari 2010 18:12

Precis hemkommen ifrån Uddevalla, har haft en riktigt bra dag idag.Började dagen med att åka in till Maxi klockan 7 på morgonen och shoppa lite..


Sedan vart det hem och göra sig i ordning, åkte härifrån vid 10:30 och var i Uddevalla vid 12.. Min brorsdotter fyllde 8 år igår och hade kalas idag, va mysigt och härligt att få träffas igen, god mat (som alltid) trevlig sällskap och bara en allmänt perfekt dag.
Det enda sega är att det är en bit att åka och VÄLDIGT seg väg!

Kalle var lite avis för dem hade köpt ett helt nytt vardagsrum, soffan var kanonsnygg och skön, men Kalle gillade deras nya tv. En 55-tummars LED TV, FY FAN VILKEN BILD, men ALDRIG att jag skulle lägga SÅÅÅ mycket pengar på en tv.
Men riktigt snyggt var det!!!


Barnen är nöjda trots en lång och seg bilresa, dem har lekt och fått MERA JULKLAPPAR, önskar verkligen att man hade kunnat träffas oftare..


Nä om man skulle förbereda för kvällsmaten kanske, Kalle är och hämtar hem Ludde från svärföräldrarna så snart blir det full rulle här, han hinner nästan riva huset innan han fått hälsa på alla vår lilla Ludde:-)

Av Wallström - 3 januari 2010 04:53

Har precis varit nere och slängt i en, maskin tvätt ( normalt 4:30 en söndagsmorgon) Men fick ju passa på att göra något lite nytta när jag ändå vaknade så tidigt som jag gjorde!


Somnade TIDIGT igår kväll, kalle hade gjort en jättegod sallad till oss igår, den smakade verkligen smaskens. Men det tyckte nog inte min mage eller så tyckte den det men kände direkt av problemet med tarmarna och fick så ont i magen att det vara bara ta en tablett och sova igenom det. När det gör så ont så man inte kan stå upp är det ingen ide att ens försöka vara uppe och va social.


Lite synd för nu har det ändå varit bra ett tag:-( Men ja där rök den lördagskvällen kan man säga, hoppas dem andra roade sig med nåt kul ändå!


Idag är det kalas i Uddevalla så vi skall väl försöka ta oss dit, jag kan säga att jag är INTE direkt jättesugen med tanke på hur jag mår och hur vädret är att åka så långt. Men vill ju så gärna träffa dem, det var ju så längesedan!

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards