Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg den 14 augusti 2010

Av Wallström - 14 augusti 2010 16:46

Har varit fullt upp hela dagen, just nu tar jag en paus då jag börjar få kraftig huvudvärk, Kalle håller på och målar nere. Han har målat massa hyllplan och 2 byråar som skall in i rummet när det är klart, börjar hända lite nu..ler..SKÖNT


Själv har jag varit inne och handlat shampo, balsam, tandkräm, duschkräm, tandborstar, diskmedel, alvedon, plåster osv...osv..som nu har packats ned! 


Sedan åkte vi hem till svärmor och fikade och efter det fick jag klippa och plocka ögonbryn på henne..skrattar.. gäller ju att vara fin nu när hon skall iväg, hon åker imorgon kväll/natt till cypern, med Kalles systers familj. kalles pappa har precis kommit hem från ryssland och sedan efter tysklandsresan i september skall dem till kreta. Här kan vi snacka om att resa..ler..


Nä nu skall jag fortsätta, alvedonen börjar hjälpa lite iaf..



13 dagar kvar...:-)  

Av Wallström - 14 augusti 2010 07:38

Idag är en ganska fullspäckad dag, skall måla och tapetsera ett rum, måla 1 vägg i ett annat rum, köra ett lass till tippen, stryka gardiner och hänga upp i 3 rum. Blir till att bära möbler fram och tillbaka idag med, men jag hoppas vi blir klara idag då ev mina föräldrar skulle komma imorgon och hämta lite grejer vi har ståendes i källaren.. Så då hinner vi ju inte med nåt, och veckorna är ju fullt upp, sedan nästa helg är ju sista helgen innan vi åker och då har jag lovat att vi skall hjälpa en kompis som skall flytta så då lär vi inte heller hinna med nåt..


Igår fick jag inte gjort mycket alls, när kalle kom hem var det bara duschen och raka vägen på kalas för hans del, han tog med Sebbe också. Cecilia ville inte och inte jag heller så vi var hemma och kurade i hop i sängen och läste 5 böcker och lyssnade på det hemska ovädret som varade i ungefär 4 timmar, jävlars vad det åskade, t.o.m Ludde var stressad han som inte brukar bry sig alls över att det åskar, han kom och kröp upp i sängen med oss! Sedan när kalle kom vid 21 så hade jag bara tvättat 1 maskin tvätt och hängt upp en, det enda nyttiga jag hade gjort på dem timmaran han var borta:-) Så då hamnade vi framför tv:n såklart och när klockan blev 23:30 ville inte mina ögon hålla sig vakna längre och Kalle sov redan så då fick det vara nog!


Så imorse väckte kalle mig och letade efter sin mobilladdare då den låg och pep, sedan somnade han om, vilket jag bara INTE kan göra , surt ju:-(  Men skall gå ned och flytta lite möbler och sedan fixa lite frukost, sedan skall jag in till stan och handla lite nödvändigheter..

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards