Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg den 25 augusti 2010

Av Wallström - 25 augusti 2010 10:14

Vet ni vad jag hann med under rasten igår, lite klädköp, ovanligt va?!?!.. Nä jag fick den tröjan jag vile ha, så nu är den MIN, så varm och go den var, jag är supernöjd!! Blev en klänning till också, jag vet har alldeles för många, men den här liksom bara skrek att den vile bli köpt..tralalala... och ett linne, som skall med till Turkiet!

 

Fick ju passa på, mina auktioner på tradera gick ju ut i helgen och det kom iaf in nästan 500 kr på det vi sålde av, och jag har massa mer att sätta ut utav barnens gamla kläder, samt ett klädpaket från mig som jag samlat ihop ett stort sådant.. Det jag handlade nu gick på 190kr då jag hade en bonuscheck på 150kr  så inte så farligt:-)

 

  

 

Jag köpte 2 av denna då jag ej visste storleken och inte han prova, det positiva var att jag kunde ha den mindre storleken;)

 

  

 

Svårt att få en bra bild på tröjan så men ja det är samma tröja:-)

 

  

Av Wallström - 25 augusti 2010 08:11

Vilken stress, jobb, tvätta, Cecilia börjar skolan och inatt stekte jag köttbullar och hemmagjorda hamburgare, tog inte mer än ett par timmar!!


Känner att det är VÄLDIGT mycket som skall hinnas med innan Fredag, det blir inte bättre av att vi ringde fröken igår och frågade om ledigheten hade blivit beviljad då vi inte fått något svar. Nä dem lapparna kände hon inte till, dem fick hon av mig redan innan skolan slutade förra terminen:-( Då tyckte hon det var bra att vi åkte så tidigt av skolstarten och inte mitt i, så lät det inte igår, värsta predikningen om hur fel det var att åka nu! Ja hon var väl tvungen att argumentra om nåt när lapparna helt plötsligt var spårlöst borta:-( Blir pissur över allting....


Det positiva, vi har kikat runt efter saker att göra på plats och hittat tre stora badland med massa grejer, minigolf och bowling till på kvällarna och sånt så nu har vi iaf lite mer planerade saker att göra.. Hoppas blåsten och det dåliga vädret ger sig INNAN vi skall iväg så man slipper den skiten när man skall åka. Kalles mamma kom hem i måndags, hennes plan var nästan 2 timmar försenat p.ga av dåligt väder, det vill vi inte vara med om:-(


Nu har jag fått lämnat Cecilia åtminstonde och hon verkade väldigt nöjd över att skolan började igen, och det är ju huvudsaken!

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards