Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg under december 2009

Av Wallström - 5 december 2009 04:28

Jaha så var man vaken igen då! Har precis varit nere och slagit igång torktumlaren och skall nu ge mig på att tvätta golvet och sedan stryka lite kläder.
Anledning till att jag skall tvätta golvet kl 4:30 en söndagsmorgon är för att jag lyckades tvätta köksmattan i veckan och NU hade den äntligen torkat. Så skönt att ha det gjort så det är fint när man kommer hem ikväll!


Sedan är det massa smågrejer som skall hinnas med så jag skall definitvt inte sitt här nu..skrattar.. Lämna Luddis hos K's föräldrar skall oxå hinnas med..
Vi skall ju liksom till gbg och göra stan idag OCH TRÄFFA en liten BEBIS:-) Hoppas vi hinner med Liseberg sen också, kul om ni ska dit M då kanske vi lyckas stöta på varanra, hojta gärna till om du är där och du ser oss;)!


Ha nu en riktigt bra lördag på er allesammans, för det skall vi ha!

Av Wallström - 4 december 2009 05:20

Fasiken, då var det REDAN FREDAG igen då! Idag måste jag fixa och dona med kläder till barnen, vi skall nämligen till Gbg imorgon, och då skall barnen få gå med sin pappa på julfest medans vi hälsar på lite folk, kikar på Ikea och ev om det hinns med en tur på Liseberg! Och Cecilia Ska ha sitt Lucia nattlinne och Sebastian skall vara tomte då det alltid är Luciatåg där...


Jag hoppas kunna få med en ny hatthylla från ikea, så är Hallen HELT klar sedan med möbler och allt, kan vara skönt att ha någonstans att hänga sina kläder liksom vilket vi för tillfället inte har och då blir det att dem hamnar i en hög i trappen upp, så trist!


Nä nu skall jag ner och slänga i en maskin tvätt och hämta upp 2 andra som skall vikas, passar på medans huset sover;)

Av Wallström - 3 december 2009 05:23

Ja den fick jag igår! Vet inte om den är värd att se men lite nostalgitripp, minns att jag tyckte det var sååå bra på det ljuva 80-talet, men å andra sidan hur gammal var man då liksom?!?!


Ialla fall har jag fått hela säsong 1, så om man vaknar nån natt och inte kan sova kanske detta får bli ett alternativ:-)


  


"ÖHMANS VARUHUS har sedan starten styrts av familjen Öhman. Ännu äger familjen den största aktieposten, men det har kommit in många andra ägare. I styrelsen för Öhmans sitter gamla vänner till familjen - bankfolk, finansmän och några äldre jurister. När Gustaf Öhman beslutar sig för att lämna ordförandeskapet så lämnar han ett företag med problem.
Varuhuset har en gammal trogen kundkrets, men attraherar inte några yngre kunder. Men trots att Öhmans går dåligt, så är inte företaget ointressant för spekulanter. En maktkamp tar vid, där tradition och anor ställs emot förnyelse och framåtanda. En kamp som involverar alla som jobbar i Varuhuset; Margareta (inköpschef och Gustafs dotter), försäljningschefen Karin Forss, Edith som jobbar i fi skdisken, hennes man Bengt som har hand om lagret, köttmästaren Rickard, säkerhetschefen Lennart, Bodil som ansvarar för dammode, fackordförande Conny och många fler."

Av Wallström - 2 december 2009 08:19

Idag kommer det en kvinna som skall hämta barnkläder hon har köpt, har fått sålt i stort sett alla barnens gamla kläder nu, RUBBET, hon va här och kollade på det och ville ha det men kunde inte betala förrens denna vecka så nu skulle hon komma. Blir av med 3 kartonger med grejer, sååååå skönt!
Sammanlag det jag sålde av denna omgången blev nästan 2500 kr så jag ÄR RIKTIGT NÖJD. Men å andra sidan var det MYCKET, kläder , skor, en sulky och massa annat smått & gott. 1500kr sparas men 1000kr har jag valt att handla kläder till barnen och när det är rea får man MYCKET för pengarna kan jag säga!


Kalle sa häromdagen att vi måste få stopp på Sebastian snart för att han växer för fort (skrattar) ja och det är verkligen sant!! Ett par spindelmannen byxor vi köpte till han i somras är ungefär 10 cm för korta!  Ett par byxor han fick i Augusti av morbror Jimmie och hans familj strl 116 är för SMÅ.. Så nu har våran lille kille NÄSTAN samma storlek som syrran, skiljer en storlek!
Sebbe 122 och cillis har 128 så ja det krävs ofta nya kläder...


TILL MIG!

  


 

TILL SEBBE!

  

 

TILL CILLA!

  

 

MED RABATTER & ALLT BLEV DET ca 1150 kr, SÅÅ NÖJD!!!

Av Wallström - 2 december 2009 00:15

Och en film till blev det, lite paus och ut och rastade Ludde imellan blev det dock och BRRRRR va det var kallt! Känns verkligen som vintern är på G nu. OCH HALT var det också, höll på stå på näsan först ut för trappen och sedan lite längre bort..

Har haft en riktigt mysig slappar kväll, och 2 filmer på en kväll är VÄLDIGT ovanlig för oss, men nån gång måste man ju få ha en sådan lugn eftermiddag/kväll med:-)
Och denna gången blev det:


  


Borta bäst, hemma värst - Reese Witherspoon, Vince Vaughn

"Varje år hittar Brad och Kate på den ena lögnen värre än den andra för att slippa fira jul med sina familjer. Denna jul är planen att fly till varmare breddgrader, men ett oväder gör så att alla flyg blir inställda. Paret tvingas tacka ja till en familjemiddag hos Kates mamma och det ena leder till det andra. Innan de vet ordet av har paret lovat att fira jul med samtliga av sina fyra frånskilda föräldrar."



Lite roliga stunder imellanåt, men jag har nog vait lite för trött ikväll för att riktigt tycka den var kul, har kämpat mellan varven för att hålla ögonen öppna;)
Nu är det sängen som gäller , sussa gott!

Av Wallström - 1 december 2009 21:30

Har varit en relativt lugn dag idag, Kalle var hemma redan vid 15-tiden och då jag höll på att måla då fixade han middag. Riktigt goda kycklingspett med ris och tzatziki + sallad, en underbar sambo har jag:-)
Sedan har vi kikat på julkalendern tillsammans allihopa igen, riktigt så bra var den inte så att jag behövde se den 2 ggr per dag, men vad gör man inte för barnen..ler..
Nu sussar dem gott i sina sängar och vi har precis kollat på filmen:


  


Baksmällan - Bradley Cooper
"Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen. Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet. Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är."



Lite kul var den faktiskt:-)
Om vi orkar och hinner så blir det nog en film till, vi lovade oss en riktig slapparkväll idag ju:-)

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2009 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards