Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg under januari 2010

Av Wallström - 20 januari 2010 08:30

V-3 20 Januari - 4,3kg     (på 9 dagar)



SAMMANLAGT: 4,3kg



DELMÅL 1:                                  Belöning:                                 Klar:


5:e  Februari   -5kg    Klippning+färgning av håret
                                     (redan beställt tid)


15:e Mars       -10kg             

Av Wallström - 20 januari 2010 08:20

Skriver inte så mycket här längre, har fullt upp med allt annat just nu känns det som så tiden räcker inte till. Men jag kommer fortsätta att blogga om vikten och invägningen är ju varje onsdag så idag har jag vägt mig, och ja det är en RIKTIG jävla chock rent ut sagt! Funkar kanon med Lchf kosten och att man har en sambo som stöttar och har bytt kost med mig hjälper till oerhört! Och döm om hans förvåning när han idag ställde sig på vågen och såg att ca 4,5kg har försvunnit sedan Mån 10/1!


Har fått en del frågor om allt möjligt och skall svara när jag orkar och känner att lusten faller på!


Många har frågat om våra ringar och ja dem ser ut så här:


  


Svårt att se på bilden kanske..Kalle och Cecilia har valt dem så jag hade INGEN påverkan, bara så ni vet;)


Nästa inlägg som kommer får ni se min viktminskning!

Av Wallström - 14 januari 2010 02:14

Kan inte sova, hostar, Hostar och HOSTAR.. Ont i hela kroppen just nu, känns som jag hostat sönder bröstet.. Men ja det var ju bara ett elakt virus, och JA nog fan är det elakt alltid!!!


Igår fick vi kasta oss iväg och köpa nya skridskor åt Cecilia, 32:orna hon hade var numera försmå     och i tisdags fick vi en lapp om att dem skulle åka idag (torsdag) så det fick bli ett snabbköp!


I vilket fall som helst hoppas jag hon får det roligt OCH att hennes fötter slutar växa lite för ett tag...ler.. blev strl 34 på skridskorna denna gången.

Av Wallström - 13 januari 2010 07:09

Här kommer en del av det som han med att shoppas i göteborg:-)

 

  

 

En ny väska och så limegröna fönsterbelysningar till köket:-)

 


Ny tröja på H&M!  

Av Wallström - 12 januari 2010 23:45

    


Ingen träning idag då jag är spräng förkyld och hostar mig igenom dagarna och nätterna!

Av Wallström - 11 januari 2010 06:42

Ja så var det då Måndag den 11:e Januari redan och det är nu dags för Cecilia att återgå till skolan.. Det var lite blandade känslor igår när hon gick och la sig, men har hon väl kommit dit igen så blir det nog kul..

Så går dem bara 1 månad sedan är det sportlov så det är ju ingenting egentligen!


Idag skall jag då börja lägga om kosten, köra efter Gi igen, mådde bra av det och det kändes som en kost för mig och min mage så skall börja sakta men säkert att köra igång igen.

Kilona har har smugit sig på nu under alla dessa helger så nu är det väl dags att atbeta bort dem igen då;)


Kommer att ha vågdagen på tisdagar denna gången, har inte stått på den på länge så det blir väl till att vänja sig igen..skrattar.. Kommer dock intr hänga upp mig helt på vågen utan kommer att mäta mera denna gången istället..

Finns det fler där ute som skall dra igång eller redan gjort det får ni gärna hojta till..

Av Wallström - 10 januari 2010 10:11

Resan börjar ca 14:30 från ett -24 grader samhälle, stannar till i Skara (då är klockan 15) köper MC Donalds till barnen samt varsin snickers så dem har lite färdkost..



  


Kan säga att det blev en lång och seg resa då det var glashalt hela stora vägen med många avåkningar. kl 18:10 står vi äntligen i kö in till Scandinavium, skyndar att köpa popcorn lite godis och drickor och sedan får vi ändorna på plats 3 min innan det börjar..  ( riktigt nöjda var vi med platserna med )..





  


 

Nu börjar det med Musse, Mimmi, Kalle och Kajsa:

 


  


  

 

 

Sedan var det Timon och Pumbaa:

 

 

  

 

 

Sedan Lilla sjöjungfrun:

 

 

  


 

Sedan Musse & gänget igen:

 

 



  


Sedan Lilo & stitch:

 

 

  


Sedan Tingeling, Peter pan och Kapten krok:

 

 

  


 

Sedan kom alla ut och det var slut (2 timmar varade det ) :

 







När allt var slut (20:30) ville dem såklart handla nåt minne så Sebastian valde ett plastsvärd med Peter Pan som vi skall hänga på väggen och Cecilia valde en kikare av nåt slag..ler.. Sedan var det bara att gå ut, möta upp deras far och säga Hej då!


Vi begav oss till Hedens parkering och dumpade av bilen och sedan vidare tillvårat hotell, va ganska så mysigt faktiskt men mycket nattklubbar och sådant runt om, t.ex rock baren mitt emot.




  




Installerade oss och sedan begav vi oss ut på stan för en bit mat, kan säga att vi gick INTE lång för det var Brrrr men in på en restaurang och fick beställt lite mat och varsin stor stark..ler..


  



Maten var riktigt god!! Blev varsin öl till efter maten och sedan så runt 24-tiden knallade vi tillbaka till hotellet igen, han nog inte mer än lägga mig så somnade jag. Hade var vaken sedan 3 natten innan ju..

Livat var det så jag måste säga att hur skön sängen och kuddarna och täckena var så sov jag "dåligt/oroligt" vaknade av och till ett antal ggr men vi valde ju ett hotell mitt i smeten så då är det ju så:-)

Klockan 9:30 begav vi oss ned och åt en RIKTIGT GOD hotell frukost, sedan gick vi upp och sov en stund till, tills vi checkade ut vid 12 tiden..

Begav oss då iväg till bebis O hem, ojj så han hade växt!! Var ju ungefär en månad sedan exakt vi var där, och ja det hade hänt grejer, den tiden när dem är så där små känns som den bara springer förbi;)


  


Iaf vi begav oss iväg på en liten shoppingtur och jag fick handlat lite smått och gott, 2 fönsterlampor till köket, 1 ny handväska till mig och Flinta spel till barnen. Nöjda och belåtna så gav vi oss åter iväg till bebis O hem och fikade på lite gott. Sedan hjälptes vi åt med maten medans Kalle var barnvakt, såg ut som han trivdes som fisken i vattnet..skrattar..


  


Bebis O's pappa kom sedan hem och gjorde en kantarellstuvning till våran potatisgratäng som vi gjort, och det var verkligen sagolikt gott!!


Mätta och belåtna var vi tyvärr sedan tvugna att börja dra oss vi 19-tiden, för att åka ut till backaplan och hämta barnen, så strax efter 20 tiden tror jag klockan var började vi resan hemåt, sakta men säkert och ett par stopp längs vägen. Kissepauser, drickköp, kaffeköp, chokladstopp o.s.v Precis som det skall vara :-)


Ja det var våran lilla mini weekend, hoppas eran har varit lika bra som våran!!

Av Wallström - 9 januari 2010 23:45

Precis hemkomna från gbg, kallt och snorhalt är det. -26 grader, helt
otroligt!!!


Har haft en kanonhelg verkligen och hoppas på en ny snart igen:-) Skall berätta allt imorgon och ladda upp MASSVIS med bilder!!


Men nu ska vi sussa här!

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards