Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg under januari 2010

Av Wallström - 4 januari 2010 04:52

Så var det måndag igen nu då, veckorna bara springer förbi. En lång måndag kommer det bli utan kalle, han åker hemifrån 05:45 och är sedan inte hemma förrens 23-tiden ikväll om det nu blir som denna måndagen ska vara. Han har en sådan måndag var 4:e vecka, ett helvetespass kan man säga.


Sista lovveckan för Cecilia nu, på måndag börjar hon skolan igen, konstigt det är och skiljer från kommun till kommun. Hennes kusin J, började redan på fredag denna veckan. Känns lite skumt att börja skolan på en fredag men :S


Blev en tidig nattning för oss alla igår, barnen somnade direkt efter kvällsmaten, och jag och Kalle såg på en fim men innan 22:30 sov vi också!


Känner att januari är en sådan där månad man är uppbokad HELA månaden, nu fyller nästa  9år 9:e januari, Kalles systerson, sedan fyller min mamma 14 Januari, sedan rullar det på så denna månaden..


Filmen vi såg igår blev:


  


Wallander - Skytten

"En prickskytt håller Ystad i skräck och hans offer är personer som har anknytning till en juvelkupp. Snart förstår Wallander att det finns kopplingar till en kriminell organisation. I ett misslyckat försök att skjuta dom två sista som är kopplade till kuppen dras Wallanders kollega, Pontus in i en jakt på liv och död. Wallander tvingas nu leda en utredning i vilken skyttens lista har utökats med ett namn - Pontus Ung"

Av Wallström - 3 januari 2010 18:12

Precis hemkommen ifrån Uddevalla, har haft en riktigt bra dag idag.Började dagen med att åka in till Maxi klockan 7 på morgonen och shoppa lite..


Sedan vart det hem och göra sig i ordning, åkte härifrån vid 10:30 och var i Uddevalla vid 12.. Min brorsdotter fyllde 8 år igår och hade kalas idag, va mysigt och härligt att få träffas igen, god mat (som alltid) trevlig sällskap och bara en allmänt perfekt dag.
Det enda sega är att det är en bit att åka och VÄLDIGT seg väg!

Kalle var lite avis för dem hade köpt ett helt nytt vardagsrum, soffan var kanonsnygg och skön, men Kalle gillade deras nya tv. En 55-tummars LED TV, FY FAN VILKEN BILD, men ALDRIG att jag skulle lägga SÅÅÅ mycket pengar på en tv.
Men riktigt snyggt var det!!!


Barnen är nöjda trots en lång och seg bilresa, dem har lekt och fått MERA JULKLAPPAR, önskar verkligen att man hade kunnat träffas oftare..


Nä om man skulle förbereda för kvällsmaten kanske, Kalle är och hämtar hem Ludde från svärföräldrarna så snart blir det full rulle här, han hinner nästan riva huset innan han fått hälsa på alla vår lilla Ludde:-)

Av Wallström - 3 januari 2010 04:53

Har precis varit nere och slängt i en, maskin tvätt ( normalt 4:30 en söndagsmorgon) Men fick ju passa på att göra något lite nytta när jag ändå vaknade så tidigt som jag gjorde!


Somnade TIDIGT igår kväll, kalle hade gjort en jättegod sallad till oss igår, den smakade verkligen smaskens. Men det tyckte nog inte min mage eller så tyckte den det men kände direkt av problemet med tarmarna och fick så ont i magen att det vara bara ta en tablett och sova igenom det. När det gör så ont så man inte kan stå upp är det ingen ide att ens försöka vara uppe och va social.


Lite synd för nu har det ändå varit bra ett tag:-( Men ja där rök den lördagskvällen kan man säga, hoppas dem andra roade sig med nåt kul ändå!


Idag är det kalas i Uddevalla så vi skall väl försöka ta oss dit, jag kan säga att jag är INTE direkt jättesugen med tanke på hur jag mår och hur vädret är att åka så långt. Men vill ju så gärna träffa dem, det var ju så längesedan!

Av Wallström - 2 januari 2010 10:25

Finns det några Färjestad fans som läser denna blogg och kan tala om var man kan hitta en Färjestads mössa??? Ja jag är inget FAN, har dock inget emot dem heller men att köpa deras grejer har jag aldrig gjort förut!


Nu är det så att jag har en sambo som avgudar dem och han har en mössa med deras logga (se bild) som är SÅ JÄVLA FUL!!
Och nu vill jag hitta en ny sådan mössa till min älskling som är bretydligt mindre diskret och INTE I DEN GRÖNA FÄRGEN!


  


Denna mössa kommer bara att bytas ut mot en ny färjestad mössa så jag har ju insett att jag får ge mig ut på jakt, så tips/råd mottages tacksamt var man kan hitta det!

Av Wallström - 2 januari 2010 08:39

Huvudvärk vaknade jag med, idag var det Sebastian som var först upp och väckte då mig nu vid 8. Cecilia och Kalle sover fortfarande, jag ger dem till 9 sedan får det vara nog;) Nä vi kom överrenns om det igår, vet ju inte hur det blir med våran tripp ännu så, skall vi åka får vi väl göra det någorlunda tidigt...men kan ärligt säga att det ser tveksamt ut...


Fick en inbjudan igår om att vi var bjudna på Kalkonmiddag på onsdag dag, jag hade helt glömt bort att det var en röd dag så tyckte val av dag var lite skum men förstod ju sedan när jag kollade av kalendern att det var ju helt OK. Aldrig fel att bli bjuden på mat ju, och kalkon äter man ju inte allt för ofta, ja inte vi ialla fall!


Idag skall jag försöka få lagt in lite kort jag tog igår, b.la på Sebastians rum, som bara är halvfärdigt ännu, men blev lite coolt med spindelmannen sänggavel och han ville genast sova i den:-)


Nä nu skall jag förbereda lite frukost..

Av Wallström - 2 januari 2010 03:02

Snart dags att försöka natta sig, är sjukt trött men har fått sjukt svårt att sova, fattar liksom inte vad problemet är?!?!


Öppnade dörren och kikade ut alldeles nyss och snön verkligen bara vräker ned, har snöat konstant i 1 dygn nu utan uppehåll så känns ju lockande verkligen att sitta i en bil och åka 15 mil:-( Men får se hur det blir, själva kalaset som vi skall på är inte förrens imorgon så, men vi hade ju lovat att komma nån dag innan. Men som sagt ingen lust alls att ge sig iväg i sådant här väder..


Nu är det mindre än 1 vecka kvar tills vi skall på Disney on ice, sova på hotell och möta bebis O igen ..ler.. Vet inte vilket som skall bli roligast helt ärligt!


Nä nu skall jag släcka ned och hoppa i säng, filmen jag kikade på är slut:


  


Riding in cars whit boys - Drew Barrymore - Brittany Murphy


"Svårigheterna började 1963. Jag skyller dem inte på mordet på president Kennedy, att det var tidigt 60-tal, Vietnamkriget eller på Beatles. Eller på hångelfesterna i skyddsrummen runt om i hela min hemstad ..."

Beverly Donofrio växte upp på 60-talet i en stor italiensk familj. Hon revolterade mot allt och blev som 16-årig gravid med en drogmissbrukare. Hon bestämde sig för att föda barnet, men fortsatte lockas av hippietidens sorglösa tillvaro och uppfostrade sin son på sitt eget sätt.

24 år gammal bestämde sig Beverly för att göra något av sitt liv. Med skolväskan över ena armen, sonen på den andra och med enbart 500 dollar på fickan flyttade hon till New York och började studera vid ett av de bästa universiteten. Hon lyckades över all förväntan.

Denna självbiografi är en sanslöst rolig och samtidigt gripande berättelse om hur en rebellisk ung mamma slits mellan att vara den hon är och en välanpassad medborgare. Med humor och självironi berättar Beverly Donofrio hur hon trots alla tusentals misstag till slut lyckas visa omvärlden att hon är smart, begåvad och en mycket bra författare"

Av Wallström - 2 januari 2010 02:55

Kalle lånade wii sports resort igår utav sin syster, så det blev en liten spelkväll även igår. Det var SÅÅÅ kul, och det bästa är ju att man kan spela alla samtidigt. Vet verkligen inte om jag och Kalle eller barnen tycker det är roligast, men kan säga att vi har oerhört ROLIGT tillsammans när vi gör sådant här. Och det här spelet var kanon, fanns många olika sporter man kunde göra.


Det bästa med wii spelen är ju att det samtidigt är lite motion, man sitter ju inte direkt still som på andra spel;)



*Pilbågsskytte
*Frisbee
*Basket
*Cykling
*Kanot
*Jet ski
*Bordtennis
*Bowling
*Golf
*Wakeboarding

m.m

Av Wallström - 2 januari 2010 01:52

Har legat och kollat på resor utomlands, vi var sååå NÄRA att boka en resa igår till bulgarien men hoppade det i sista stund. Dock har vi nu hittat en resa till Zakhyntos - Tsilivi som lockar desto mer, VILL, VILL, VILL!


Får nog fundera några dagar nu hur vi skall göra, är ju mycket pengar, och dem växer ju inte alltid på träd, konstigt nog :S Och 2010 kommer bli ett dyrt år för oss ändå har vi räknat med, framförallt vill vi ju ha renoverat klart nu och sedan behövs ju lite nya möbler.. Sedan har vi ju lite andra saker inplanerade som också kostar liksom;)


Men hade ju vart så mysigt, har länge velat åka till just zakhyntos:


  

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards