Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg under augusti 2010

Av Wallström - 16 augusti 2010 08:02

Ja att cykla var nästan lönlöst, så det blev bara 15 min, lite skillnad mot 1 timma som jag brukar men å andra sidan bättre än inget:-)
Tog sedan tag i beställningen på H&M och fick tag i lite baskläder, enkelt snabbt och smidigt:-) Sedan får man shoppa resten inne i stan, såsom jackor och sådant!



Detta blev till Sebbe:

  


Och detta blev till Cilla:

  


Båda verkade nöjda så då är jag också nöjd, bara hålla tummarna på att allt passar bra och är fint när det kommer!


Nu skall jag hoppa in i duschen och försöka piggna till och sedan skall vi äta frukost här, har lite att greja med idag som vi inte blev klara med i helgen så hoppas jag får lite mer ork än vad som finnes nu!

Av Wallström - 16 augusti 2010 07:09

Japp då vart det Måndag igen då, och jag är dunderförkyld, hostar, snorar och och i halsen, nästan ingen röst och ögon som rinner, kan det bli bättre?



Skall lägga en beställning på H&M idag med lite höstkläder för barnen, Cecilia fick prova igenom sin garderob igår och OJ vad tom den blev på långärmade tröjor och byxor. Sebastian skall få prova lite idag men där vet jag redan hur lite det är som passar:-( Så lite nytt får det allt bli till dem! Cecilia börjar ju skolan nästa vecka och Sebastian börjar ju sitt veckan efter vi kommer hem så då måste dem ju ha lite, svårast är ju att Cecilia får man förhandla fram kläder med och mötas någonstans på mitten med. Inte vilka kläder som helst som passar till den damen inte längre..:-)

 

 

Nä nu skall jag trampa på motionscykeln det jag orkar, får se om det går mer än 5 minuter idag..ler..

Av Wallström - 15 augusti 2010 06:45

Uppe med tuppen, IGEN, kul att vakna kl 6 en söndag ju:-(! Somnade med huvudvärk igår och vaknade med huvudvärk idag, snuvig och såå ont i halsen:-( Jaja lika bra det kommer nu om vi skall bli sjuka så det inte kommer när vi skall iväg.. Blir en lugn dag för min del, skall ta 2 alvedon och försöka krypa tillbaka ned i sängen igen, mamma och dem skulle eg kommit förbi men det får bli onsdag eller torsdag istället kom vi överrens om.


A du frågade hur nya kjolen såg ut och så här ser den ut, välanvänd redan:-)


  


Men som sagt nu blir det inga mer kläder på ett tag..skrattar..kan iaf säga det så låter det bra;) Pratade med mamma igår om min födelsedag, hon frågade vad jag önskade mig och jag sa som det va att jag börjar bli så gammal att det faktiskt inte spelar nån roll längre, jag vill inte ha nåt.. Men jo då tyckte hon, konstigt för förr firades ju knappt födelsedagarna alls, när jag fyllde 18, 19 , och 20 var mina föräldrar bortresta så dem firades inte alls. Men nu när man fyller ojämt och blir GAMMAL då skall det firas..skrattar..
Iaf kom vi fram till nåt jag önskat mig i, tja iaf 16 år nu då så äntligen får jag det, nu skall det bara bli bra me:-) VAD DET ÄR? Det säger jag inte än;)

Haha knäpp jag låter..


Nä nu skall jag försöka få lite mer sömn, hoppas sova bort huvudvärken..

Av Wallström - 14 augusti 2010 16:46

Har varit fullt upp hela dagen, just nu tar jag en paus då jag börjar få kraftig huvudvärk, Kalle håller på och målar nere. Han har målat massa hyllplan och 2 byråar som skall in i rummet när det är klart, börjar hända lite nu..ler..SKÖNT


Själv har jag varit inne och handlat shampo, balsam, tandkräm, duschkräm, tandborstar, diskmedel, alvedon, plåster osv...osv..som nu har packats ned! 


Sedan åkte vi hem till svärmor och fikade och efter det fick jag klippa och plocka ögonbryn på henne..skrattar.. gäller ju att vara fin nu när hon skall iväg, hon åker imorgon kväll/natt till cypern, med Kalles systers familj. kalles pappa har precis kommit hem från ryssland och sedan efter tysklandsresan i september skall dem till kreta. Här kan vi snacka om att resa..ler..


Nä nu skall jag fortsätta, alvedonen börjar hjälpa lite iaf..



13 dagar kvar...:-)  

Av Wallström - 14 augusti 2010 07:38

Idag är en ganska fullspäckad dag, skall måla och tapetsera ett rum, måla 1 vägg i ett annat rum, köra ett lass till tippen, stryka gardiner och hänga upp i 3 rum. Blir till att bära möbler fram och tillbaka idag med, men jag hoppas vi blir klara idag då ev mina föräldrar skulle komma imorgon och hämta lite grejer vi har ståendes i källaren.. Så då hinner vi ju inte med nåt, och veckorna är ju fullt upp, sedan nästa helg är ju sista helgen innan vi åker och då har jag lovat att vi skall hjälpa en kompis som skall flytta så då lär vi inte heller hinna med nåt..


Igår fick jag inte gjort mycket alls, när kalle kom hem var det bara duschen och raka vägen på kalas för hans del, han tog med Sebbe också. Cecilia ville inte och inte jag heller så vi var hemma och kurade i hop i sängen och läste 5 böcker och lyssnade på det hemska ovädret som varade i ungefär 4 timmar, jävlars vad det åskade, t.o.m Ludde var stressad han som inte brukar bry sig alls över att det åskar, han kom och kröp upp i sängen med oss! Sedan när kalle kom vid 21 så hade jag bara tvättat 1 maskin tvätt och hängt upp en, det enda nyttiga jag hade gjort på dem timmaran han var borta:-) Så då hamnade vi framför tv:n såklart och när klockan blev 23:30 ville inte mina ögon hålla sig vakna längre och Kalle sov redan så då fick det vara nog!


Så imorse väckte kalle mig och letade efter sin mobilladdare då den låg och pep, sedan somnade han om, vilket jag bara INTE kan göra , surt ju:-(  Men skall gå ned och flytta lite möbler och sedan fixa lite frukost, sedan skall jag in till stan och handla lite nödvändigheter..

Av Wallström - 13 augusti 2010 06:31


Tidigt uppe idag igen, men igår kom jag iaf i säng redan vid 23-tiden. Kom hem med en fruktansvärd huvudvärk, så blev en lugn kväll, bestämde mig för att cykla 1 timma framför strandpatrullen, men tji fick jag. Fick ont i magen och huvudet blev ännu värre. Idag är det dock bättre så jag hoppas kunna trampa 1 timma nu på morgonen istället, har kommit ifrån det lite och motivationen är sådär, men idag har jag gett mig tusan på det.


Är jobbigt när magsmärtorna börjar komma igen, har inte ätit nåt fel vad jag vet nu så det gör mig lite orolig, vill ju inte börja få ont och få problem igen nu när vi skall åka!
Idag skall jag försöka få hämtat ut Cecilias pass också så det är hemma på plats med dem andra.



Här är dem senaste inkomna klänningarna i min garderob:


     



De 2 översta är nedpackade och skall med till turkiet, blev nog lite för mycket kläder nedpackat tror jag, men bättre det än för lite iaf:-)


Nu är det 14 DAGAR KVAR, så jä-a SKÖNT!

 

  

Av Wallström - 12 augusti 2010 07:33

Ja så många dagar är det kvar..ler.. Man vaknar upp här och varje morgon ser lika grå och trist ut, det måste va den sämsta Augusti på många år, kallt som om det vore höst, och regn varenda dag! Hade vi inte haft resan att se fram emot nu hade jag vart deppig, man måste ha sol för att må bra och framförallt för att klara hösten och vintern..


Idag fick jag även meddeladet om att Cecilias pass var klart, så ja nu är väl allt fixat då tror jag..:-)


  

Av Wallström - 12 augusti 2010 06:07

Somnade sent och uppe tidigt, det får inte bli till en vana, har varit så dem senaste 2-3 veckorna nu, och känner att det börjar ta hårt..

Igår kväll åkte vi upp till Kalles föräldrar och lämnade 2 påsar med tvätt, ja jag får inte torrt allt här och våran jäkla maskin tar över 3 timmar, sedan tar torktumlaren 3 timmar och man kan inte köra båda samtidigt för då går propparna:-( Och nu tvättar jag upp allt även mattor och gardiner för att det skall va skönt när vi kommer hem, samt att vi skall ha folk boendes hos oss när vi är borta som tar hand om hunden och katten!


Så jag la i en maskin där uppe och satt även och väntade in den andra, så först vid 21 tiden var vi klara att åka hem, då gick jag och kalle igenom alla kläder vi ville ha med och packade en resväska klar, tog ca 1½ timma innan vi blev klara. När vi väl var det så satte vi på en film:





  


I LOVE YOU PHILIP MORRIS..


"En galet rolig och provokativ komedi baserad på en sann historia av kriminalreportern Steve McVicker om vad som kan hända när rättssystemet, ett våghalsigt sinne och ovillkorlig kärlek kolliderar.  >>>Steve Russell (Jim Carrey) är lyckligt gift med Debbie (Leslie Mann "The 40-Year-Old Virgin") och en mönsterinvånare i staden där de bor. En bilolycka får honom att drastiskt omvärdera sitt liv. Steven inser genom en uppenbarelse att han är gay och beslutar sig för att leva sitt liv fullt ut, även om det innefattar att bryta mot lagen. Stevens nya syn på livet gör att han ganska snabbt hamnar i fängelset. Där tar livet ännu en ny vändning och han blir galet kär i Phillip Morris, en känslosam och lågmäld kille (Ewan McGregor). Stevens hängivelse att få leva ett liv i frihet tillsammans med Phillip driver Steve till fler och flera innovativa brott. Han är beredd att göra vad som helst för att förenas med Phillip utanför murarna och han genomför en rad osannolika rymningsförsök som får omvärlden att häpna."

 

 

Ja den var verkligen speciell denna film och att den var verklighetsbaserad gör den ju ännu mer speciell! Men nja jag är ju inget fan av Jim Carrey så, dock var denna inte riktigt som hans andra!

 

Ja så det blev en sen kväll, och inte många timmars sömn, vaknade när Kalles klocka ringde 05:30 och har inte kunnat somna om och nu är det ingen ide längre..


OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards