Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg under augusti 2009

Av Wallström - 19 augusti 2009 21:40

Rensat hela dagen, klockan han med att bli 19 innan vi var någorlunda klara..

Underbart väder så bestämde oss för att grilla våra hemmagjorda hamburgare ute på grillen, lagda i isbergssallad med tacosås till, blev en hit hos barnen=)

Sedan var det bara in och duscha barnen och göra iordning för sängen, Cecilias första skoldag imorgon=)

Av Wallström - 19 augusti 2009 12:49

Kalle kom hem vid 12 så nu har vi satt igång och börjat rensa i garaget , det var ju där vi bara stuvade in det mesta när vi flyttade hit. Sedan har jag försökt att ta en och en låda hela tiden. Men nu är alltså det sista, vi rensar för att slänga så mycket som möjligt så att det skall bli så tomt som går..


Själv är jag inte på topp, svettas och fryser om vartannat, och känner att febern inte har gett med sig, men jag vet att vi måste få gjort detta nu, så det är bara till att kämpa, vi skall belöna oss med en god sallad sedan, och sen ikväll skall vi kika på dem (eller ialla fall en) nya wallander filmerna..

Av Wallström - 19 augusti 2009 06:46

Ja den hade jag med hem igår, var så sugen på skräckis! Så när barnen somnade och allt var gjort både för mig och Kalle tog vi med den upp och satte på;)



Fredagen den 13:de - Jared Padalecki (fr Gilmore Girls)


Detta är ju en helt ny  från 2009, och morden var lite råare i den, annars var den i stort sett samma som dem andra.. lite läskig var den allt...brr..och slutade precis 23:58..skrattar..


Men sedan var det rätt i säng, kalle skulle åka vid 5-tiden imorse och jag blev väckt 05:50 av att Ludde ville ut, blev bara en snabb promis på 10 min

 just då, så får det bli en längre promenad sedan när ögonen öppnats ordentligt:-)

Av Wallström - 19 augusti 2009 06:33

Skulle storhandlat i måndags men eftersom jag inte var i toppskick då så fick det bli igår, pratade med svärmor i måndags och då sa hon att jag kunde lämna barnen där uppe om jag ville under tiden. Så när man kan få hjälp varför inte ta den liksom. Går ju så mycket smidigare att få handlat när man är själv utan några att passa och springa efter och vara orolig för!

Så  lämnade alla "3" barnen där, ja Ludde med, han är som ett stort barn som ABSOLUT inte vill vara själv utan bara hittar på massa hyss då...skrattar..


Valde först Netto, brukar ju aldrig handla där men såg att dem hade mycket billiga grönsaker oc´h frukt där, och det hade dem verkligen. Köpte 10 flaskor kolsyrat vatten ca 80 kr. Sedan belv det 2 bärkassar fulla med bara frukt och grönsaker för runt ca 200kr.. så jag är nöjda att jag valde den affären först!


Sedan vidare till Maxi, och handlade resten där, 10-pack sockar till Cecilia för 59kr och 2 dressar till Sebastian för 29 kr / st hittade jag där inne. Dem hade massa rea så jag skall ta en tur till på torsdag när barnbidraget kommer och shoppa kläder till dem, ville inte vara borta för länge heller!


Barnen hade var stnälla och gjort massa pyssel till sin mamma;) Ludde hade gnällt lite när jag åkte men gick bättre efter en stund, men när han hörde bilen igen hade han skällt och sprungit runt som tusan!

Av Wallström - 18 augusti 2009 14:37

ATT INTE SE PÅ:



Surfer dude - Matthew McConaughey


Såg på denna igår, när barnen hade somnat gick jag upp på övervåningen och slog på denna film och bäddade ner mig i sängen. Men den var totalt värdelös, bland dem sämsta filmerna jag sett på BRA LÄNGE. Kanske iofs bara jag som har väldigt dålig filmsmak - men nä den va inte värd att se varken en eller 2 gånger..skrattar..

Av Wallström - 18 augusti 2009 14:26

Idag känns magen lite bättre, dock är ju febern kvar så man känner sig lite vimmelkantig men den börjar ju också gå åt rätt håll så det är väl kroppen som säger att det börjar lugna sig för den här gången då.



Vi hade en tid på Cecilias skola idag, jag skulle skriva under lite papper och cecilia skulle få kolla runt lite mera. Jag vet hur sugen hon är på att få börja. Flera barn kände igen henne och ropade på henne när vi kom så det känns bra i "mamma magen" .. Man har ju funderat mycket på hur det skall gå nu när hon fick byta skola, men hon verkar ta det med ro och trivs redan ju så det skall nog gå fint;)


Barnen spela PAC MAN på playstationet så är jättelugna, och då har jag passat på att vila lite.. Har inte blivit mycket gjort hemma idag mer än 2 maskiner tvätt och en disk, men man kan inte vara lika aktiv jämt ju:-)

Av Wallström - 18 augusti 2009 10:51

Var dags för lite nya och dessa har barnen velat ha dessa länge så igår fick dem 5 nya filmer!



1. Barbie presenterar Tummelisa

2. Bolt

3. Wall*e

4. Snowbuddies

5. Lasse Majas detektivbyrå

Av Wallström - 17 augusti 2009 07:16

Men idag känns det dock bättre än igår! Igår kunde jag knappt äta nåt gjorde ont hela tiden plus att jag fick feber:-( kunde knappt stå upp, åt medicinerna som jag skall och hoppas på det bästa! Dock är det bara till att bita ihop denna veckan, alldes för mycket för att man skall ligga sjuk. Framförallt börjar ju Cecilia på sin nya skola. Jag visste ju att detta skulle komma tillbaka, det sa dem ju, MEN NU så jävla typiskt. Väntar ju på en ny tid på sjukhuset, och nu hoppas jag dem snabbar på den!

Idag är smärtan under kontroll, men dock är ja illamående hela tiden, blir det utav medicinerna, jag hoppas bara att det håller sig till illamående så jag slipper kräkas ialla fall..

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards