Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg under augusti 2009

Av Wallström - 16 augusti 2009 07:22

Ja här kommer lite bilder på hur det blev med Cecilias säng , tänk  vad lite färg och fantasi kan göra, det vi var ute efter var ju space till hennes kläder då vi har väldigt dåligt med förvaringsutrymmen och garderober. Blev lite som hennes alldeles egen "walk in closeth" under sängen=) Nu skall jag bara vänta in en symaskin så skall jag sy ett skynke till den som man kan dra för, har köpt tyg så det blir gardiner och skynke i samma...

Av Wallström - 16 augusti 2009 07:07

Kalle var hemma vid 18:30 och då hade vi sagt vi ev skulle äta pizza, men jag kände inte för det så sen på kvällen för då hade jag nog mått illa hela natten. Så vi gick till affären och köpte grönsaker och gjorde en GI sallad istället med stekt falukorv.

Barnen fick varsin pan pizza, dem föredrar faktiskt det framför vanlig så dem var nöjda. Plus varsin godis påse!

Kalle köpte en cola , och jag höll mig till mitt kolsyrade vatten. Vi köpte även klings glass Blåbär som vi skulle haft efter maten, men jag kan ärligt säga att vi satte oss i soffan framför tv:n, jag la mig i kalles knä och stensomnade..skrattar..vaknade kl 5:10 här i soffan av att Sebastian hade knökat sig ner hos mig, la mig igen fram tills 5:50 då vaknade Sebastian och skulle se på TV så då var det kört;)


Idag skulle vi kanske få besök av hon som äger hunden, vi har han ju bara på foder i 2 år, och ev idag eller imorgon skulle hon komma och hälsa på, hörde av sig i torsdags, men ahr inte hört nåt efter det så det blir väl en överraskning!




Av Wallström - 15 augusti 2009 16:19

Tråkhelg, en grå jävla lördag är det här! Idag är det en typiskt längta tillbaka till u-a helg.. Man har börjat inse att man har flyttat ifrån allt och alla till INGET. Känns som man sitter mitt ute i bushen!..suck.. längtar hem, hem till vad, vad är hem? och vad längtar jag till?

Barnen är ute och leker och jag har plockat här lite, men börjar tröttna på det, tycker man plockar och plockar - sju dagar i vecka, 24 timmar om dygnet, så känns det (med undantag av lite överdrift) är ensam hemma som vanligt..ler.., Kalle är och fiskar med vänner (tur att nån av oss kommer ut på nut kul iaf, och detta har han sett frm emot länge nu;) ).


Han säger oftast en tid han skall vara hemma på ett ungefär , när han börjar prata tider kan man börja stänga öronen för dem har ALDRIG stämt någon gång..skrattar...

Konstigt, när jag vill hitta på nåt (utanför huset 4 väggar) då passar det inte, då finns det alltid nåt att göra hemma..men jag föreslår väl aldrig något som är tillräckligt bra kanske?!? 

Igår va han på 40 årskalas, han var snäll och tog med barnen, jag hade en jävulsk huvudvärk så det var ju skönt att vara "barnfri" några timmar..


Sorry för mitt negativa blogginlägg, men man kan ju inte alltid va på topp, och det är jag definitivt inte idag! Jag har nog aldrig känt mig så ensam och haft sådan längta bort känsla som nu och det känns som det bara blir värre och värre.... Kanske blir bättre när barnen börjar skola och dagis, så man kan komma igång med något på dagarna..



Dagens hiss: MARABOU CHOKLAD ..ler.. jag vet (men idag är det tillåtet;)

Dagens diss: EX.. behöver inte säga mer...

Av Wallström - 12 augusti 2009 08:49

Tyvärr har jag tappat sugen på att blogga, vet inte varför men det är så mycket just nu ändå:-) Hoppas jag finner inspiration att komma igång igen, men just nu känns det segt. Har haft en kanonhelg med familjen, sol , bad, utflykter och god mat, även en del shopping har hunnits med;) Lite till hemmet och nya kläder till barnen!


Av Wallström - 10 augusti 2009 07:44

Söndag..


Ännu en mysfrukost belv det idag, men mitt i frukosten kom Sebastians polare Lukas, men han fick vänta, spelade tv spel under tiden, då blev det ju dock ingen ro för Sebastian. Efter frukosten ville dem bada, så kalle gick och ställde upp den stora poolen och började fylla, det tog dock nån timma kan jag säga, det va inte direkt klart i en handvändning;)

Men dem lekte och stojade under tiden så det var inga problem, säkert ännu skönare att doppa sig efteråt bara:-)


Jag och Kalle bänkade oss i varsin solstol och bara slappade och lapade lite sol, sedan begav sig Kalle till tappen och kom tillbaka med en överraskning, varsin god glass till alla:-)

Tiden går och det var dags att laga mat, spaghettis och köttfärsås blev det, ingen direkt variation denna helgen..skrattar..köttfärs för hela slanten.. åt det , sedan begav vi oss ut igen och spelade fotboll med barnen och sedan doppade vi oss oxå i poolen, men fy vad det var kallt:-)


Framåt kvällen disskutera vi vad vi skulle hitta på, hade tänkt spela minigolf, men nä bestämde att vi tar det en annan dag! Så vi åkte in till Skövde till Burger King och tog ytterligare varsin glass, satt ute så barnen kunde leka med den stora lekställningen och även hoppa i hoppborgen, blev nog där i 1½ timma, och barnen hade riktigt kul då det var mycket andra barn där att leka med!

Av Wallström - 9 augusti 2009 07:29

Sebastians kompis kom och knacka på dörren vi 8:40, då låg vi fortfarande kvar i sängen och drog oss, så jag fick jag gå ner och säga att han kom tillbaka lite senare för att vi fortfarande låg och sedan skulle äta frukost. När klockan blev 9 drog Kalle på sig och gick och handlade en GOD FRUKOST, färska baguetter, en ishavsröra och färsk juice. Rätt som det var när jag stod i köket öppnades dörren och jag hörde bara OJDÅ! Då va klockan 09:05 och jag såg killen stå med öppen dörr och hunden var borta:-( Han hade bara öppnat dörren, vi brukar ju låsa men KAlle glömde det när han hasta iväg till affären..
Men det var bara att gå ut, och han hade inte sprungit långt, han stod i grannens trädgård och kikade på katten uppe i trädet!
Efter det  var det gott med en lyxfrukost:-)

Sedan så tog vi varsin mugg kaffe och gick ut och satte oss och njöt av solen, barnen passade på att cykla, en stund och leka på lekplatsen.
Sedan kom vi på att vi nog skulle åka in till skövde och shoppa lite, köpte nya cykelhjälmar till barnen, för deras började bli för små!
Köpte även gardiner och kläder till Cecilia, barnen var och lekte i bollhavet demm har där under tiden vi shoppade, skönt att dem kan roa sig och slippa springa med oss, ingen av dem tycker ju att det är kul att följa med och handla.

Sedan hem och lagade Tacos, alla lika hungriga :-)

Efter det var cykeldags igen , premiärtur med dem nya hjälmarna på, dem passade bra och barnen var nöjda, sebastian han susar förbi som tusan, cecilia är mer försiktigt. Killen Sebastian leker har stödhjul på sin cykel och gör ju likte konster med den, Sebastian försöker apa efter men han har ju inga stödhjul men han fixade galant ändå, men man är ju lite av en höns mamma, OROLIG!

När klockan var 18:30 bestämde vi oss för att vi skulle åka och ta ett kvällsdopp, sagt och gjort å det var verkligen helt UNDERBART! Hemma vid 20:30 blev det lördagsmys, lite godis till barnen (och det var lite för dem var så trötta så dem knappt kunde hålla ögonen öppna;)

Av Wallström - 8 augusti 2009 07:28

Blev lite grillat under fredagen, fick gott kött av kalles mamma plus att vi hade lagt fläskfile i marinad, men innan det så var vi uppe vid sjön och badade i en timma. Barnen tyckte det var jätteskönt, varken jag eller Kalle gick i så dem fick stoja och leka bäst dem ville medans vi satt vid kanten och kikade på dem:-)

Av Wallström - 7 augusti 2009 09:06

Sebastians lille kompis kom och ringde på redan vid 8:10 idag, och jag som höll på och skulle fredagsstäda, det va ju änna meningslöst för dem springer ut och in hela tiden! Gräset är nyklippt så det är gräs i hela huset just nu..suck.. men så länge dem har kul ihop får det ju gå:-)


Fundera på vad man skall göra för mat idag, nån som har nåt tips?



OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards