Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg den 2 september 2009

Av Wallström - 2 september 2009 20:50

Så här har min dag sett ut matmässigt!



TRÄNING:

ca 140 min sammanlagd promenad!

Av Wallström - 2 september 2009 20:29

Ja här kommer lite av det NYA vi köpte i lördags, skönt med lite nytt i garderoben=)

Jag köpte 1 klänning/tunika, 1 tröja, och 1 topp, kom sedan på mig själv att alla var svarta, lite trist ju..men, men det får väl gå, svart passar ju ialla fall till allt!

Fick ialla fall köpt en riktigt varm och skön vinterjacka, köpte ju en förra året, men den var inget man direkt var ute och åkte pulka med barnen med, men nu så=) Dock var den dyr 1450kr, men det fick den vara värd!


Av Wallström - 2 september 2009 19:25

Precis hemkomna efter en lång promenad runt sjön med Ludde nu, sedan var vi uppe hos Kalles mamma en stund, barnen och Ludde fick leka av sig lite.

Köpte med lite lotter till Kalles mamma som tack för att hon passat barnen ett antal ggr nu det senaste, var ju ändå inne och köpte till pappa me, måste ha skickat det senast imorgon ju för han fyller ju på fredag! I alla fall, så sa hon att hon bara tyckte det var kul, och f.r.om den 12:e hade hon semester så då kunde hon ta dem mera. SNÄLLT.. Sedan åker dem utomlands i slutet av september..


Nä nu är det dags att läsa en saga=)

Av Wallström - 2 september 2009 13:47

Så nu har man kommit hem och fått baxat in allt, och konstaterar VI BEHÖVER EN STÖRRE FRYS! Har kollat efter frysboxar, men det verkar knappt finnas några, å vi måste ha en! Måste hela tiden tänka på vad man handlar så man får plats med allt..


Stod i valet och kvalet mellan torsk och kyckling idag jag var sugen på fisk och så även Kalle, men så försökte jag tänka ett steg längre och kom på att Cecilia skulle ju fisk i skolan idag så okej, jag la fram Kyckling.. Nu när jag hämtade Cecilia är det första hon säger att mamma dem hade gjort ändringar på matsedeln idag så vi fick rislåda! ...suck..skrattar..där fick man för att man för en gång skull tänkte till lite;)

Av Wallström - 2 september 2009 10:26

Lämnade Cecilia på skolan och hämtade sedan upp Ludde så åkte vi upp till motionsspåret. 60 min promenad blev det där upp, riktigt skönt. Precis när vi skulle åka hem kom det en liten regnskur, dock avtog den snabbt!

Sedan hem och lagade gröt till frukost med skivad banan i!

Nu är det duschen som gäller och sedan in till Mariestad och handla lite mat, också in till Ö 0 B och köpa en ny vaxduk att ha som underlägg under Luddes skålar.

Kalle är ledig idag, men har massa ärenden, skall till skara och fixa lite ärenden och sedan till vårdcentralen med sitt finger som han har haft ont i nu i 3 veckor, Ludde drog och Kalle fastnade med sitt finger i kopplet!


Av Wallström - 2 september 2009 07:14

Klockan 5:40 hörde jag det eländiga ljudet från tv-spelet super Mario kart dundra ut från tv:n i rummet brevid vårat sovrum..Bara till att gå upp och säga till Sebastian att han skulle stänga av ljudet eller åtminstonde sänka. Visst inga problem, han gjorde som jag sa så jag gick tillbaka och la mig! Tog några minuter så hörde jag Cecilia klampa uppför trapporna och in i Sebastians rum, :-JAG VILL OCKSÅ VA MED! :-VARFÖR HAR DU INGET LJUD PÅ? Och så dundra det på igen!

Var bara att gå upp och in dit igen och be dem sänka, Kalle gick ner och la sig fortsätte sova, vilket jag tydligen inte kunde. Försökte men det va hopplöst att somna om ju. =)

Blev ganska sent igår med så en liten stund till i Drömmarnas land hade ju vart skönt!

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards