Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg den 30 september 2009

Av Wallström - 30 september 2009 21:40

Släppte av Cecilia och dem andra vid bion sedan hämtade jag ut ett ellos paket med barnens julklappar, spel och pussel.. Sedan tog vi en tur upp och vattnade blommorna hos Kalles föräldrar och rastade Ludde! Nu har vi precis sutti och tittat på andra Johan Falk filmen:


    


Johan Falk - Vapenbröder

 

"Johan Falk är ute på ett rutinuppdrag med Göteborgspolisens specialenhet GSI. Tanken är att man med hjälp av en norsk undercoverpolis och en civil infiltratör i ett av Göteborgs tyngsta kriminella gäng, skall köpa loss sex stycken automatkarbiner och på så sätt få bort dem från gatan. Men plötsligt förändras allt när en ny okänd spelare blandar sig i leken och omedelbart vill ha loss inte bara dessa vapen utan ännu fler, inklusive pansarbrytande granater.

GSI inser att detta inte kan vara några vanliga rånare. Någon tänker starta krig på Göteborgs gator. Samtidigt så blir situationen för Johan Falks infiltratör Frank Wagner mer och mer mardrömslik då ledaren för gänget han infiltrerat inser att någon av hans egna läcker till polisen..."

Ja Kalle gillar dessa filmer starkt, jag tycker iofs också att dem är ganska bra, men ikväll blev det ganska segt, har varit en lång och livad dag så jag är helt färdig..

 

*Imorgon blir det ett par timmars jobb sedan måste jag in till stan och handla lite, på lördag skall Cecilia på kalas så jag måste hitta en present, sedan måste jag hitta mössor och vantar till barnen, börjar bli rejält kallt nu! Inatt har det varit -4 grader...
Nu skall jag plocka det sista innan jag skall nanna kudden!



God Natt Allesammans!

Av Wallström - 30 september 2009 10:11

Jaha så var det redan Onsdag då, idag har jag städat hela morgonen, igår jobbade jag och sedan var vi uppe i Kalles föräldrars hus hela kvällen så då blev det ju inte något gjort...
Idag blir det full rulle med hela huset fullt av kids, men vid 18 - tiden droppar dem ju av till Bion!
Nya sockar till mig, SKITFULA med avtagbart djur uppepå, men SÅÅÅ JÄ*LA VARMA och SKÖNA att ha på, passar bra här för golven är Kalla på nedervåningen!


  


Sedan fick Kalle ett par shorts av mig, haha trodde aldrig han skulle ta på sig dem, men jodå han tyckte dem va tuffa, och det var dem faktiskt när dem väl var på, tillsammmans med en kritvit pike tröja till blev det riktigt coolt..ler..bara att vänta in nästa sommar nu då;)


Nu skall jag fortsätta att röja här hemma, är rastlös, väntar på blanketter från försäkringskassan, men dem lyser verkligen med sin frånvaro, undrar varför blanketter därifrån skall ta sådan tid???

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards