Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg den 14 september 2009

Av Wallström - 14 september 2009 07:15

DÅ var det måndag morgon igen, veckorna bara rusar förbi! Igår var nog den segaste dagen på länge, vi skulle vart in  till skövde och handlat lite men blev inget med det. Gick upp 6 igår imorse och satte mig och jobbade, ungefär 3 timmar tog det sedan var jag klar med det jag skulle fått gjort! Sedan drog jag igång och städade, kom en kompis till Kalle som han inte träffade så dem blev sittandes och snackade ett tag, då passade jag på att kika på tv lite. Sedan när han gick så skulle Kalle tvätta lastbilen..Öh jaha jo men skulle vi inte åka då? Ja det hade han glömt..skrattar..men han skulle skynda sig så skulle vi alla åka när han var klar..Ja 16:15 var han tillbaka och affären vi skulle till stängde 16.


Det konstiga var att DET VAR MITT FEL i slutänden, för jag hade ju inte ringt och PÅMINT han, öhh jag har redan 2 barn, orkar inte va nån jävla morsa åt han med..ler.. nä då det var lungt, får bli en annan dag! Lite grinigt var det från bådas håll, men sedan så började han prata om att vad vi skulle hitta på, på min födelsedag, jag vill inte FIRA, tycker inte det är nåt att fira, men att hitta på nåt BARA VI kan ju va kul.. Men när jag förstod att han hade planerat att sluta tidigare på onsdag för att vi skulle fira och hitta på nåt då la jag ner allt, ja EFTERSOM JAG INTE fyller på onsdag vilket han var helt säker på att jag gjorde!


Ialla fall är det en ny dag idag och jag har lite jobb idag med:-) Så kommer bli sittandes med det, och sedan funderar jag att ta med mig barnen och åka till Dalsland då jag bara vill komma iväg och träffa lite familj och vännerGlad

Men får se vad huvudet orkar med då det känns som jag inte har sovit på bra länge!


OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards