Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg den 18 september 2009

Av Wallström - 18 september 2009 19:07

En paus i tårtbakandet, blev smörgåstårta efter mycket velande fram och tillbaka, men konstaterat att 3 personer inte gillar paj fick det bli så! Så nu har jag förberett 2 smörgåstortor och hoppas det skall räcka och bli över, däremot blir det pajer till efterätt nu istället och en liten tårta. Men en äpplepaj och en kexchokladpaj blir det!

Har varit ute och klippt halva gräsmattan, tvättat 4 maskiner tvätt och städat, inte illa för att ha legat halva dagen med mag krämpor, och dem vill tydligen inte ge med sig helt, men dock gör det inte lika ont längre!

Har hyrt filmer tills helgen, men vette tusan om dem kommer bli sedda, för ikväll lär vi väl bara stupa i säng, imorgon är det folk här och på söndag skall vi på familjemiddag hos Kalles föräldrar! Måset säga att Kalles mamma ringde som en skänk från ovan (kan man skriva så :s ???)  Har inte lagat någon riktig mat idag så barnen fick gårdagens middag värm som middag, men varken jag eller kalle har ätit och så ringde hon och sa att hon hade gjort en köttfärsgratäng till oss som vi bara kunde hämta, LYX VA?!?!

Kalle skulle handla dem sista ingredienserna till smörgåstårtan (pålägget) och så skulle han hämta maten, och det kan behövas känner jag för det kurrar i magen lite..ler..

Av Wallström - 18 september 2009 15:09

  

Av Wallström - 18 september 2009 09:02

Ja det enda jag har stått på benen idag var en tripp ner och la i en maskin tvätt och så ut i köket och gjorde frukost åt Sebastian som han fick äta här inne i vardagsrummet i soffan med mig.. Gör ont när jag ligger ner och vansinnigt ont när jag går, men har hittat en sittställning i soffan som funkar någorlunda, gör ju ont men är iaf en smärta jag kan hantera,,,

Beställde lite barnkläder när jag ändå sitter här och har tråkigt...


  


1. Blixten Mqueen fleece tröja, stort tryck på baksidan

2. En hoodie high school musical tröja till Cecilia

3. 1 rosa Champion dress till Cecilia


Ja det fick bli allt för denna gången, skall kika efter byxor till Sebastian , hittar inga fina dock, men det är nåt han verkligen är i behov av!

Av Wallström - 18 september 2009 07:02

Har varit en helvetes natt med magen inatt, hela jävla natten, gör fortfarande ont, men känns ändå lite bättre att sitta än att ligga ned...

Var och handlade igår tog ett par timmar allt som allt, ändå fick jag inte med hälften av grejorna, suck, är jobbigt att ha med barnen och handla. Iaf Sebastian, för han bara sticker. Sätter man han i vagnen och vänder sig om för att ta nåt är han borta när man vänder tillbaka, han är hopplös på det viset...

Just nu känner jag bara att jag inte vill ha folk hit imorgon, i det skicket jag känner mig idag känns det som om jag inte kan få gjort nåt alls, får avvakta under dagen och se, men det är ju så j*vla typiskt!!


Nä ska nu göra iordning Cillis för skolan, dem ska ha skogis idag så då skall fika/matsäck nedpackas!

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards