Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg under oktober 2009

Av Wallström - 6 oktober 2009 09:50


Satt med Cecilia och gjorde läsläxa på morgonen innan skolan, stackaren hade knappt vaknat. Dem har läsläxa från Måndag till Torsdag, men igår försvann hela måndagen i bara ett nafs så idag blir det mycket träning. För imorgon skall hon ha en kompis med sig hem och sen vid 18- tiden är det ju bio som gäller för henne, och när hon kommer hem vid 20- tiden är hon helt slut! Så då försvinner ju hela den dagen också, så vi får nog sitta med Läseboken hela eftermiddagen idag:-)


Hon fick även matteläxa men den skulle vara tills på fredag så den är lugn än så länge.


Nu har jag fått in pengar för 2 par skor och ytterligare ett klädpaket med mina gamla kläder jag har sålt av, hela 700kr rikare blev jag, eller nja egentligen inte för jag gjorde en beställning på H&M med kläder till Sebastian så summan av kardemumman blev det inte SÅÅ MYCKET KVAR! Skrattar, men kunde bara inte motstå, han har fått en del det senaste och det har verkligen vart på tiden, för jag har verkligen inte spenderat såå mycket kläder på han mer än det nödvändigaste utan det mesta har blivit till Cecilia. Men nu har han ju kommit upp i den åldern att han själv vill vara med att bestämma kläder och välja så är det ju lite roligare.
Så detta blev det med ordern idag:


  


DISNEY CARS FÖR HELA SLANTEN..ler..

 

1. Täckväst med stort cars tryck på ryggen
2. 3 pack strumpor med cars
3. 1 par Jeans med Cars på
4. 1 tröja med bärgarn på

Av Wallström - 6 oktober 2009 06:31

Utvecklingssamtal igår då, duktig som ja va var jag ute i god tid, redan 18:20  (började 18:30 ) Låst överallt så började undra om det över huvudtaget skulle vara nåt, stod på utsidan och frös tills 18:45 då kom hon och öppna, då hade Kalle redan hunnit anlända. Så säger hon ja det här mötet skall ungefär ta 30-35 min, men jag måste vara härifrån 19:05, ja men va bra då, blev lite lätt grinig då kände jag. Kändes som vi hastade oss igenom samtalet, sedan när jag hade en fråga i slutet hänvisades jag att ta den imorgon (läs idag) när jag hämtade Cecilia för att hon inte hade mer tid...lite dåligt tycker jag det var..:-(


Åkte iaf och hämtade Sebastian sedan, han var med Mattias uppe i Kalles föräldrars hus, dem satt och spelade dataspel när jag kom, båda 2 såg ut att ha lika roligt, sedan var det bara hem och få barnen i säng. När vi parkerade bilen 19:50 så var det 3 grader ute så undra vad det var inatt, inte varmt i alla fall.
Barnen somnade som 2 stockar direkt och nästan jag med, lyckade hålla mig vaken till 21:30, vet bara inte vad som tagit åt mig på kvällarna, men John Blund besöker mig alldeles för tidigt..skrattar..

Av Wallström - 5 oktober 2009 17:01

Blev en lite rörig dag då jag skulle va på utvecklingssamtal med Cecilia kl 18:30 idag, Men Kalle ringde vid 16- tiden och sa att han inte skulle vara hemma tills dess så han kunde inte ta Sebastian, och dem ville helst inte att man skulle ha med syskonen ( vilket är förståligt i den mån man kan ) Så iaf Kalle ringde sin bror som sa att han kunde passa han, så jag har precis skickat iväg Sebbe i lastbilen:-)
Tur att det finns snälla personer som  kan ställa upp med kort varsel!


  


Var en glad liten skrutt som åkte i väg i det stora schabraket..ler..

Av Wallström - 5 oktober 2009 06:18

Så kul att vakna 5:15 när det ABSOLUT inte behövs! Då ringde Kalles klocka och jag vaknade självklart av det :-( OCh så vaknade Cecilia av att Kalle rumstera om där nere, och då vakna Sebastian. Så 5:30 satt vi 3 vakna helt i onödan..skrattar..


Idag måste jag ta tag i tvätten i källaren, har halkat efter lite med den så idag är det prio 1! Sedan behövs även badrummet städas så det får väl bli prio 2 då:-) Sedan ville Kalle att jag skulle tömma hela övervåningen, men det vill absolut inte jag förrens vi vet om nåt skall och framförallt går att göra där upp!

Mycket tankar och funderingar blev det igår, vi behöver större yta så enkelt är det och uppe har vi räknat ut att vi har ca 20kvm HELT dö YTA..


En garderob som går längs hela sidan på huset som är ca 10*1,5m där har vi 2 julkartonger (ja det är allt ). Sedan ett rum på ca 3 kvm där det bara står en stege som används för att komma upp till vinden. Sedan ett litet allrum på ca 6 kvm...Hmm som sagt mycket onödig oanvänd yta, helst av allt hade vi velat haft 3 sovrum uppe, men det går inte lösa med fönster och så utan att det blir för mycket jobb så...

Av Wallström - 4 oktober 2009 12:11

Haha nu smids det planer här hemma, Kalle har legat och tänkt på det här med nytt hem hela natten så nu vankas det planer. Vi har inte råd med att bygga nytt hus just nu så enkelt är det. Men däremot kom planerna fram på att bygga om här hemma IGEN!


Så nu har vi gått igenom hur vi vill ha det, så skall Kalle ta hit en som kan kolla på om det funkar att göra som vi vill! I stort sett går det ut på att riva ALLA väggar (nästan) på övervåningen och göra ett stort allrum/vardagsrum och göra om det som vi har som sovrum till Cecilias! Vardasrummet skulle i så fall bli ca 40 kvm, och det är ju ialla fall lite större än dagens ca 18kvm..


Tanken är det att få ett stort vardagsrum med en kamin i med öppen planlösning där uppe, och så tar vi vardagsrummet nere som sovrum istället! Just nu är det bara ideer som vi bollar men vi får se när dem har vart här och kollat om det går för i så fall kanske det börjar bli verklighet. Just nu är vi sååå missnöjda med vårat vardagsrum, för våran soffa är i stort sett det enda som får plats, den tar upp HELA RUMMET. Och Cecilia tjatar om att få sitt sovrum uppe igen så det hade ju passat bra!

Av Wallström - 4 oktober 2009 07:19

Vi satt igår kväll och kollade hus, fastnade med det, så när vi kom i säng vid 24-tiden vart jag alldeles snurrig i huvudet...

Kalles plan är att vi skall flytt inom ett år och jag kan inte säga att jag inte håller med, där vi bor nu har både sina för och nackdelar! Hittade massa fina hos värsåsvillan men där fanns det inga pris, kollade även hos smålandsvillan, där fanns det 2 som var helt okej och där fanns även lite priser, det har dem ju undvikit på dem andra ställena!

Sjödalshus hade också otroligt många fina, men kan tänka att dem kostar därefter med:-) Det hus jag fastnade mest för var nog detta:


http://www.smalandsvillan.se/villa/15-plansvilla/Villa-Nybro.aspx


Men ja detta är ju bara en dröm just nu, vi får väl se vad som händer om nåt år;)

Av Wallström - 3 oktober 2009 20:12

Kalle hämtade hem Cecilia från kalaset och hon var supernöjd, det hade varit tema "disco" ..ler.. dem hade dansat, haft discoljus, och sjungit karakoe!

Jag och Kalle kikade på:


    


FIRED UP!


"Två stjärnor i skolans fotbollslag, Shawn och Nick, kommer på den briljanta idén att anmäla sig till tjejernas cheerleader-läger. Som de enda killarna på lägret kommer de kunna välja och vraka bland tjejerna."



Totalt värdelös, nån som sa att den var bra och att den skulle vi ABSOLUT se om vi ville se en bra komedi - NOT, den var inget för nån av oss så se den INTE är mitt råd..ler..

Av Wallström - 3 oktober 2009 16:42


Blev ett par nya skor till mig idag och sedan 6 par nya örhängen, 3 par ringar och 3 par pärlor i silver, guld och gråmetallic!


Är mycket NÖJD över dagens inköp!



  

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards