Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg under oktober 2009

Av Wallström - 24 oktober 2009 06:29

Och så kom kjolen och linnet som egentligen skulle vart mitt -10kg's mål men eftersom vi skall iväg på festligheter ikväll och det passade bra så åker det på redan ikväll;)

Blev supernöjd med kjolen verkligen!


Ellos bild på linnet och kjolen:


  


Mina bilder:


  


  


Så ja detta plus svarta koftan jag köpte för ett tag sedan blir det ikväll!

Av Wallström - 24 oktober 2009 06:20

Hämtade ut ett paket som hade restnoterats hos Ellos igår innehöll bl.a:


  




7 Par fräcka boxers till Sebastian, 1 för varje veckodag..ler..

Av Wallström - 24 oktober 2009 05:48

Somnade tidigt igår, var totalt slut! Först kom svägerskan med barnen klockan 17:15, Cecilia och Felix skulle gå till Discot tillsammans han är 1 år äldre än henne och 17:30-19:30 var det årskurs 1-3! Alex stannade kvar hemma hos oss när K's syster åkte för hans disco började ju inte förrens 20:00-22:30 då han är 11 år. Ialla fall han och Sebastian spelade tv-spel så det stod härliga till..ler..


Sedan gick vi och hämtade dem och dem hade haft JÄTTEKUL, Cecilia ville ju knappast gå hem, så stolt, första riktiga discot liksom.. Och ja hon hade dansat med några pojkar fick jag ur henne, nån i 3:an och nån i 2:an men några hade hon bara tackat nej till för man kunde då inte dansa HELA KVÄLLEN som hon så fint sa:-)


  


Ja Felix skvallrade till mamma Jennie vilka pojkarna var Cecilia hade dansat med så jag har full koll Flört Och det hade tydligen han haft med då, det är bra, dem är så snälla och tar hand om Cecilia! (svägerskan barn)


Ja det är ju inte helt utan att man börjar känna sig gammal, tycker ju inte det är längesedan man själv sprang på alla dem där skoldiscona, men ja när man räknar på det nu är det ju en herrans massa år sedan..skrattar..

Av Wallström - 23 oktober 2009 08:13

Jo just det , 2 nya spel blev det ju igår, men dem är inte testade ännu, kanske hinner vi med det ikäll! Cecilia skall på skoldisco ( ja herregud vad det händer grejer, nåt hela tiden..ler..) så vi andra kanske kan ha en spel/myskväll.


  


Resten av helgen är fullbokad, imorgon skall vi först byta däck på bilen, sedan skall jag in till skövde. Sen klockan 17:45 skall vi eller hela Kalles familj samlas och gå på spökpromenad som anordnas här i skogen, sedan efter det är det ja kalas vid 20-tiden.

Blir ett nyktert och städat kalas för våran del för vi skall ju upp tidigt på Söndagsmorgonen för - ULLARED!!!

Barnen skall vara hos Kalles föräldrar!

Av Wallström - 23 oktober 2009 07:36

 Hade gått bra för Cecilia på skolan idag, har ju vart hemma sjuk ett tag, men som sagt det gick fint. Låg lite efter med läxorna så det var bara att sätta sig och göra dem först!
Sedan gjorde jag lite mellanmål, korv med bröd till dem och körde sedan upp dem till Kalles mamma, hon hade lovat att passa dem ett par timmar medans jag och Kalle åkte till Mariestad och uträttade lite ärenden, hos bank, handla och lite sånt. Köpte med en baket ballerina PEPPARKAKA:


  

  


Och så åkte vi vägen förbi hemma och tog med en påse hemmagjorda muffins, banan/choklad och blåbärsmuffins!
Åkte sedan så vi var hemma vid 19:30 och barnen skötte sig utmärkt, gick och la sig med en gång utan protester, själv kröp jag upp i soffan under en filt och frös som tusan!


Av Wallström - 22 oktober 2009 07:15

Blev som vi hade tänkt igår, golfen vann jag, crocketten vann Kalle och sedan vann Sebbe pilkastningen:-)

Sedan var det dags att hämta Cecilia så jag tog med mig Ludde på en promenad men fy vad kallt det var, raka vägen hem i säng var det för henne.

Jag och Kalle gjorde iordning och drog på en film, det blev:



  


WALLANDER - PRÄSTEN

 

"En församlingspräst hittas skjuten utanför ett vandrarhem i Ystad, efter vad som ser ut som ett försök till kallblodig avrättning.

Medan prästen, som tros kunna identifiera den skyldige, kämpar för sitt liv på lasarettet, söker Kurt Wallander och hans kollegor efter ledtrådar. Först när det går upp för polisen att prästen haft en utomäktenskaplig kärleksaffär, står det klart att det handlar om ett svartsjukebrott. Men var finns mordvapnet - och vem av de bedragna parterna har haft det starkaste motivet?"

 


Börjar lite att tröttna på Wallander filmerna nu, eller kanske svenska filmer i allmenhet, har blivit många det sista, men Kalle gillar dessa starkt!


Av Wallström - 21 oktober 2009 18:15

Cecilia gick på filmkväll! svägerskan och hennes 2 killar kom förbi och tog med Cecilia, ikväll skulle dem se på hundpensionatet!

Själva har vi poppat popcorn och skall spela wii, turnering i crocket, golf och pilkastning, Sebastian brukar vara den som vinner alltid:-)

Om vi orkar skall vi se på en film ikväll!

Av Wallström - 21 oktober 2009 07:18

Blev en del wii spelande igår när K kom hem, alla 4 är lika förtjusta!! Och spelen jag beställde i måndags kom redan igår, har aldrig vart med om maken på att vara snabbaFlört

Luxor är kul, spelade alltid det på datan FÖRR, sedan var det de andra med massa småspel, var sådär, fattade inte riktigt vissa saker varken jag eller Kalle, kanske berodde på att vi var lite trötta när vi drog igång det!

Ialla fall klådde jag K i både Minigolf och hästsko kastning, dock förlorade jag i crocketen..

Måste säga att båda barnen är otroligt duktiga!


Skulle fotat lite men glömde helt av det, eller egentligen skulle man ju ha filmat för det ser ju ganska så kul ut när man står där och slår ut i tomma intet..skrattar..

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards