Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg under september 2009

Av Wallström - 24 september 2009 14:29

Kom hem och slängde mig i soffan, helt utmattad! En medicinburk i ena handen och en film i andra..inte ofta jag lägger mig och ser på film helt själv, men var verkligen helt utmattad i dag så då fick det bli:


  


BRÖLLOPSDUELLEN - Kate Hudson, Anne Hahtaway


"Emma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag, samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!"



Den var sådär, glad att jag såg den själv för det var en tjej film och Kalle skulle definitivt inte gillat den..skrattar..dock tror jag han gillar den andra filmen jag hade med mig, som jag har planerat att vi skall kika på ikväll när vild battingarna somnat..ler..

Hämtade nyss posten och ja där låg avin på Ellos paketet så skall dra mig till affären sedan och hämta ut det, men just nu orkar jag inte, magen känns som 17 svåra år och jag har nu tagit smärtstillande. Sebastian är fortfarande med Birgitta så bara jag och Cecilia hemma, och hon sitter och leker med sina barbies just nu, men har lovat henne att jag skall läsa en bok för henne så får se vad det blir..:-)

Av Wallström - 24 september 2009 08:47

Snart kommer Kalles mamma och hämtar Sebastian, hon skulle vara här runt 9-tiden. Vilken tur att man har bra människor runt omkring sig när livet inte funkar riktigt som det skall..
Har en smärta i magen just nu som gör att jag KNAPPT kan stå upp, önskar att det fanns reservdelar till oss människor precis som till bilar. Bara hade öppnat och bytt ut mina tarmar!


Mina tarmbesvär började efter att jag hade opererat bort gallan 2005, det fattade man ju inte då men det har man kommit på så här i efterhand, så man har ju gått nåt år utan att riktigt fattat vad det är, blivit hemskickad med MASSA olika mediciner i olika omgångar , både för det ena och det andra..Det har ju inte direkt gjort saken bättre!


Och nu sitter man här, känns som det bara blir värre och värre för varje månad som går, september har ialla fall varit värst, varannan dag har man haft dem här ohyggligt groteska smärtorna som vägrar ge med sig, men nu dem 2-3 sista dagarna, så kan jag inte ens stoppa nåt i magen, vågar inte äta för det gör bara så JÄVLA ont..

Vi får väl se vad läkarna säger:-(

Av Wallström - 24 september 2009 06:37

Så var det torsdag idag då, snart är helgen här igen! Veckorna rullar på hög hastighet.. Packade in dem första 2 julklapparna igår, tidigt jag vet, men hittade 2 saker som jag vet barnen önskar sig till rätt pris så varför inte slå till med en gång!


Detta året skall ALLA klappar vara klara i god tid innan jul, förra året var vi ju sjuka i omgångar så det blev INGET gjort, sedan när vi va bjudna på spat och hotellnatten hade jag ju både feber och var jättedålig, låg över hela jul, men lyckades gå upp i mellan och fixa maten till alla iaf!
I Januari fick jag besked om halsfluss, då hade jag gått ett bra tag med det, i år skall VI INTE va sjuka, det har jag bestämt nu..skrattar..


Igår ringde Kalles mamma och fråga om jag ville föja med på marknad i Maristad idag, jag svarade okej då för jag tyckte det kunde vara en kul ide, hon och Kalles syster skulle dit. Men efter att ha sovit katastrof idag och har ont i magen så blir det inget för mig, har ett ärende nu på förmiddagen så jag kommer nog bara vilja gå hem och sova efter det.
Sedan är det ju föräldramöte ikväll så det skall man ju vara någorlunda klar i huvudet för att medverka på..ler..

Av Wallström - 23 september 2009 13:14

Har suttit och tittat på resor, är så sugen på att resa! Jag och Kalle var ju så nära att boka förra hösten då vi hade 2 barnfria veckor men vi hittade ju aldrigt nåt då som passade in, vi kunde ju inte förboka eftersom vi inte visste när han kunde ha dem.. Så såg vi en och när vi ringde och skulle boka då hade precis 4 platser gått och det fanns bara 1 kvar. TYPISKT.. Men nu är vi sugna igen, vill boka i tid så man har något att se fram imot!


1 vecka någonstans nästa år hade inte vart fel, nån som har nåt bra tips/råd på nåt bra fint ställe?

Av Wallström - 23 september 2009 10:00

Beställde ju från Ellos igår, när jag var inne idag stod det att paketet redan var skickat och att jag skulle ha det inom 3 dagar, har aldrig tidigare varit med om att postorder företagen varit så snabba. Eller så är det helt enkelt alldels för längesedan jag beställt ur dem..ler..så nu gäller det att jag ligger i med att nå mitt delmål för jag vill inte använda nåt innan, det skulle ju vara min belöning..hehe..


Märker att varje gång jag äter nu så får jag ont i magen, så kan tro att medicinerna just nu inte gör det bättre, känns som det är fel på hela tarmarna, och antagligen är dem väl kraftigt inflammerade nu. Har försökt med all möjlig mat tycker jag , men känns inte som om något alls funkar längre:-(


Idag är det ju biokväll för Cecilia, hon har verkligen sett fram emot detta nu, hon ville haft med en kompis hem idag, men jag sa att det får vänta tills imorgon, eftersom jag inte visste om denna flickan skulle dit! Och Alex skulle ju komma och möta upp Cecilia här innan 18 så blir det ju ont om tid att leka i så fall..


Nä nu skall jag röja i Sebbes rum lite..

Av Wallström - 22 september 2009 08:35

Vet inte vad som tagit åt mig, brukar aldrig shoppa direkt mycket till mig själv utan för det mesta till barnen, MEN NU!

Ja jag var ju nöjd med kläderna från Ellos, och så fick jag ju en presentcheck på 300kr, så vad gör man då?!? Jo man går in och gör en ny beställning!  ..skrattar..

Fick beställt vinterjacka och termobyxor till Cecilia, 2 par byxor till Sebastian, 2 par leggings till mig själv, 1 stickad polo till mig, 1 trench coat till mig, 1 par höga stövlar till mig, 1 pussel till Sebastian (julklapp)... Man får ju passa på, fick ju pengar i födelsedagspresent så vad kan man bättre göra än att shoppa nåt fint till sig själv och barnen! Stackars Kalle får dock va utan;) Nädå han skall också få nåt, men det handlar jag nog direkt i affären, lättast så!

 

TILL MIG:


  

 

TILL BARNEN:

 

  

Av Wallström - 22 september 2009 06:45

En liten miss igår gjorde att Kalle samlade några vänner hemma igår då pingisen inte började förrens nästa Måndag..skrattar..! Dem satt i köket och snackade och fick äta tårta, då passade jag på att öppna mitt paket från Ellos;) Kan inte annat än säga att jag är SUPERNÖJD med alltsammans! Koftan var såååå mjuk och skön, skulle nog vilja beställa en till i en annan färg så man har lite att välja på. Fick med en presentcheck på 300kr i går med beställningen så får se, kanske;) Kalle skulle kika idag om det kanske fanns nåt han ville, och jag skall kika om dem inte har nåt vinterställ till Cecilia där kanske..


Så det var en lugn och trevlig kväll hemma hos oss, både jag och Kalle var nöjda:-) Däremot slocknade jag tidigt, hur jag än försökte var det helt enkelt omöjligt att hålla ögonen öppna, så vid 22 hade jag somnat i soffan, bad om ursäkt idag för att jag vart så tråkigt, då skrattade Kalle och sa, ja jag somnade MAX 5 min efter dig så det är lungt!


Men visst är det svårare att hålla sig vaken nu när man kurar ihop sig skönt i soffan och det är så mörkt ute?

Av Wallström - 21 september 2009 15:10


Skrattar..fick ju mail IDAG om att paketet var packat och skulle skickas, och att jag skulle ha det inom 3-5 dagar! IDAG dök det upp en AVI i brevlådan om att paketet gick att hämta här efter 16 IDAG..ler.. Det kan man kalla snabba puckar va?!?!

Så när K kommer hem sedan så skulle han ta med det på vägen, dock trodde han att han skulle bli lite senare då det var något fel på lastbilen och han va på verkstad när han ringde, så det kan gå!


Han med att klippa klart gräset förut, men det behövs klippas en gång till ännu kortare så får se om jag orkar det i eftermiddag/kväll kanske, tror Kalle skulle på pingis idag ändå så då kan jag och barnen vara ute om vädret håller i sig. Idag kom Cecilia hem sur, man kunde tro att de var en trotsig tonåring man hade fått in i huset.. Vi satte oss i alla fall och övade på läsläxan 2 ggr, sedan läste jag 10 sidor i bullerbyn boken. Måste få läst klart den idag då den skall lämnas tillbaka imorgon!


Nä nu skall jag fortsätta med middagen, magen börjar kurra nu, och barnen börjar bli rastlösa..

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards