Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg under september 2009

Av Wallström - 20 september 2009 19:49

Fick en födelsedagspresent utav Kalles föräldrar, så gladGlad

 

  

 

JLO's parfym + Bodylotion

 

SUPER DUPER TACK!

Av Wallström - 20 september 2009 13:05

Är så trött, har fixat här hemma hela förmiddagen nu, har grejat för fullt i källaren, Kalle åkte upp till sin syster, han lovade dem i fredags att hjälpa dem med datorn. Så vid 12- tiden åkte han upp, skickade med han 1 bit smörgåstårta och 1 bit tårta upp för det var bara hennes man hemma. Resten av familjen var borta och kommer direkt till Kalles mamma sedan, så han ringde och sa att det var uppskattat...ler...

Barnen är ute och leker men skall snart ropa in dem för dem måste duscha innan vi åker, såg ut som 2 lortgrisar när dem kom in förut och hämtade varsin frukt...

Idag är skönt att slippa tänka på mat och sådant, vi har levt på resterna från i går på förmiddagen och sedan får vi maten serverad när vi kommer dit upp, LYXGlad

Av Wallström - 20 september 2009 08:25

 Detta jättefina HALSBAND fick jag utav broder med familj:

 

  

 

Hjärta

Inspirerad av mytologi, saga och verklighet har Mats Jonasson skapat sina egna smycken i kristall.

Amazona - självständig och stark.

Atle - känn urkraften.

Batzeba - skönhetens och kärlekens symbol.

FeMale - Den mångfasetterade.

Fortuna - lyckans talisman.

Mazzai - född fri.

Mefisto - leka med elden.

Morgana - I drömmen görs det omöjliga möjligt.

Strix - Klok som en uggla.

Thalia - den inspirerande.

Tigris - Styrka och respekt.

Rurik - Sanningens bärare

 

 

http://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=2514

 

FINNS SÅ MÅNGA VACKRA SMYCKEN HÄR!

Av Wallström - 20 september 2009 08:13

Jimmie med familj var dem som stannade längst så när alla andra hade åkt strax efter 17 tog vi med alla barnen ut i den helt underbara värmen som var igår.. Var nog på lekplatsen i över en timma, är inte ofta man träffas längre ¨så det är SÅÅÅ kul när det väl blir:-)


  


Kusinerna Julia & Cecilia är födda samma år, bara det att Julia är ett ½ år större än Cecilia, men dem har alltid lika kul när dem träffas:-)

 

  


Karusellen på lekplatsen är verkligen en favorit;)

Av Wallström - 20 september 2009 07:57

Ja så här blev reultatet, 2 stycken stora smörgåstårtor att bjuda på igår!

 

  


Har aldrig i hela mitt liv gjort smörgåstårta själv förut så det var ju spännande..skrattar.. den översta tårtan är hemmagjord tonfisk röra i, och den andra hemmagjord skagen röra..

Av Wallström - 20 september 2009 07:16

Igår efter att allt var undanröjt , städat och diskat så åkte vi upp till sjön och tog en promenad, väl hemma tror jag alla var lika trötta. Barnen somnade direkt men vi valde att slänga på en fiml, den var sådär, Kalle tyckte helt klart att det var en tjej film, vilket det nog var..ler.. Jag själv somnade ett antal ggr under filmens gång så skall se klart slutet ordentligt idag hade jag tänkt:-)


  


"Kommer du ihåg den där snygga killen som sa att han skulle ringa, men inte gjorde det? Kanske tappade han bort ditt nummer, kanske ligger han inne på sjukhus eller kanske han är helt ovetandes om din charm och din framgång. Eller är han bara inte intresserad av dig... Huvudrollerna spelas av Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson och Justin Long. Dumpa honom är en charmig, sexig och helrätt film, som bygger på bästsäljaren ”Dumpa honom! Han vill faktiskt inte ha dig” av Sex and the City-manusförfattarna Greg Behrendt och Liz Tuccillo."

Av Wallström - 20 september 2009 07:05

Dagen igår gick bra:-) Dock blev det MYCKET mat över..ler.. Kommer lägga in lite bilder senare! Idag skall vi upp till Kalles familj och äta familjemiddag, vi blev bjudna redan i tisdags, men igår var Kalle lite osäker på om vi skulle åka då han velat åka och fiska med en kompis istället.. Men efter att ha ha pratat med sin mamma i telefon så bästämde han sig, hela familjen kommer och det är ju inte så ofta alla lyckas samlas så nu ville nog inte Kalle vara den som drog sig ur! Och sedan blir ju dem borta ett par veckor då dem åker utomlands i slutet av veckan som kommer..

Av Wallström - 18 september 2009 19:07

En paus i tårtbakandet, blev smörgåstårta efter mycket velande fram och tillbaka, men konstaterat att 3 personer inte gillar paj fick det bli så! Så nu har jag förberett 2 smörgåstortor och hoppas det skall räcka och bli över, däremot blir det pajer till efterätt nu istället och en liten tårta. Men en äpplepaj och en kexchokladpaj blir det!

Har varit ute och klippt halva gräsmattan, tvättat 4 maskiner tvätt och städat, inte illa för att ha legat halva dagen med mag krämpor, och dem vill tydligen inte ge med sig helt, men dock gör det inte lika ont längre!

Har hyrt filmer tills helgen, men vette tusan om dem kommer bli sedda, för ikväll lär vi väl bara stupa i säng, imorgon är det folk här och på söndag skall vi på familjemiddag hos Kalles föräldrar! Måset säga att Kalles mamma ringde som en skänk från ovan (kan man skriva så :s ???)  Har inte lagat någon riktig mat idag så barnen fick gårdagens middag värm som middag, men varken jag eller kalle har ätit och så ringde hon och sa att hon hade gjort en köttfärsgratäng till oss som vi bara kunde hämta, LYX VA?!?!

Kalle skulle handla dem sista ingredienserna till smörgåstårtan (pålägget) och så skulle han hämta maten, och det kan behövas känner jag för det kurrar i magen lite..ler..

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards