Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg under november 2009

Av Wallström - 25 november 2009 16:18

Dagarna bara springer iväg, har fått grejat i stort sett hela dagen, jag har börjat att ge mig på ett sovrum till uppe nu, tömmer det för fullt och sedan skall det målas, Kalle skall få upp en vägg där med , men det här får ta den tid det tar. Blev glad då Kalle kom hem redan vid 15 tiden idag, va trevligt att ha hem han tidigare för omväxlings skull:-)


Cecilia är hos en kompis och skall hämtas vid 17:30 och vid 18- tiden skall Kalle och Sebastian på kalas, medans jag och Cecilia stannar hemma. Skall ta denna kvällen och BARA vara med Cecilia, läxor, spela, rensa hennes garderob har vi kommit överrens om!


Idag ringde Kalle hem och frågade om vi skulle gå på Mora träsk på fredag kväll, en kompis till han hade ringt och frågat om vi ville följa med, och självklart ville vi ju det:-) Barnen tycker ju sådant är så kul, själv har jag ett minne av jag ALDRIG varit ett fan av Mora träsk utan tyckte bara dem var jobbiga, men vad gör man inte för dem man älskar, och kanske, BARA KANSKE har man ändrat åsikt om dem..skrattar..nä det skall faktiskt bli kul!


  

Av Wallström - 25 november 2009 06:15

Vaknade kl 5:55 idag så det var helt okej! Men har bara SÅÅÅ ont i ryggen idag, bar upp soffan själv till övervåningen igår och det känns i ryggen idag, men jag är nöjd nu är det ialla fall gjort.

Tv-rummet uppe börjar bli helt klart så när som på en lampa och mattan skall på. Mattan fixar jag idag men lampan får kalle fixa för det finns ingen kontakt uppe i taket utan bara "sockerbit" och det ger inte jag mig på.


Igår så kikckade jag faktiskt mig själv där bak så jag kom igång riktigt ordentligt, fick gjort massa. så kalle var glatt överraskad när han kom hem kan man säga, han var bara hemma och vände efter jobbet, han hade en del ärenden och möten så han var inte hemma förrens sent igår kväll!


Igår skulle min mamma beställa gardiner så hon frågade om det var nåt jag ville ha där så kunde vi få det som julklapp, hittade inte så mycket men valde tillslut 4 stycken likadana fönsterlampor i svart in till matsalsrummet/vardagsrummet är dem snygga kommer jag beställa 2 till senare:


  

Av Wallström - 24 november 2009 08:12

Jäklars vilken morgon det blev, jag somnade strax efter 5 nån gång imorse, sedan ringde klockan vid 6 och på nåt sätt hade jag nog stängt av den och vaknade upp igen vid 7:40 och Cecilia börjar klockan 8! Ja det blev en rejäl rush här kan man säga, men vi hann precis till det att det ringde in..


MEN NU har jag en JÄVELUSISK HUVUDVÄRK, känns som om huvudet skall sprängas i små små bitar sakta men säkert..

CSI

Av Wallström - 24 november 2009 03:16

Sova gick ju inte så måste ju fördriva tiden på nåt sätt, så kikar på ett avsnitt CSI vegas, brukar inte följa dessa men nu så när jag ändå inte har nåt att göra kan jag ju lika gärna kika på ett. Kan bara säga att detta avsnittet började INTE ALLS mysigt..


  

Av Wallström - 24 november 2009 02:39

En orolig natt inatt, har mycket tankar som spökar i huvudet just nu så kan verkligen inte sova, är trött så det känns som det blöder ur ögonen, men det vill sig inte..

Har knappt fått gjort ett skit idag eller igår blir det ju egentligen, bara suttit i telefon och ringt runt, runt, runt i en massa elaka jäkla ärenden. Sedan kom Cecilia och hennes kompis vid 17 tiden så då har jag suttit och spelat sällskaps spel med dem och Sebbe. Kalle har inte vart hemma på hela kvällen då han hade massa grejer att uträtta, som inte direkt gick som vi ville!


Idag skall jag försöka ge mig själv en kick där bak, men det är svårt ibland när massa grejer går imot en, jag började ju bra igår morse tills vi fick en del tråkiga besked, tappade sugen både jag och kalle då så det känns som jag måste försöka få igång oss igen..


Sedan så fick ja pratat med min väninna om hur det var med dem alla och lilla killen som ännu inte fått något namn, och det piggade ju upp en hel del, hon lät så lycklig så jag blev glad i hela kroppen. Hoppas man kan få träffa den lille krabaten snart:-)


Tittar på Kalle och sebbe dem ligger brevid varandra, ligger precis likadant och snarkar lika högt båda två, Sebastian väntade hela kvällen på K igår och ville inte sova förrens han hade kommit hem, så han fick somna  hos oss när K kommit hem. Önskar jag kunde sova just nu jag med, skall nog krypa ned igen och göra ett nytt desperat försök!

Av Wallström - 23 november 2009 06:49

25 min promenad med Ludde, var riktigt skönt ute idag eller ja det har det ju i stort sett vart hela helgen, i lördags när vi åkte in till stan så konstatera vi att det var vår i November, solen sken och det var 12+ grader!


Igår målade vi och fixade hela dagen så nu är ett rum istort sett klart uppe "allrummet" vi skall bara få upp möblerna dit idag så är rummen  nere tomma sedan så skall vi fortsätta med dem denna veckan, blev riktigt mysigt där uppe nu, satte faktiskt upp julstjärnan när jag ändå putsade fönstren och hängde upp gardinerna, men den skall dock INTE tändas förrens nästa på söndag!
I veckan skall dörren till hallen slås igen igen och då skall jag tapetsera klart hallen, hallen är så viktig att den blir klar då det är den alla ser först av allt..


Håller på att måla 2 stycken byråar som vi skall ha där, skohyllorna är redan klara så, blir nog bra när det är klart..

Av Wallström - 22 november 2009 06:04

Har vart vaken i 2 timmar nu, uttråkad kan man säga. vill hitta på nåt men vill inte väcka övriga familjen tidigt en söndagsmorgon, räcker ju med mig som inte kan sova!


Igår påbörjade jag projekt börja måla om möbler, som jag vill fortsätta med idag.

2 skohyllor i valnöt som skall bli vita  och 2 byråar som skall bli vita..alltid kul att förnya liteGlad

Av Wallström - 22 november 2009 04:50

Lördagen bara sprung iväg! Efter att mannen som skulle få ut den gamla pannan och tanken i källaren hade åkt fixade vi oss i ordning och åkte upp och lämnade barnen hos K's föräldrar.

Sedan drog vi vidare in till Mariestad och jag tror vi har sprungit i varenda affär som finns... Och shoppat har vi gjort, färg , tapeter, gardiner, ljus, brödkorg, och ja en massa smått och gott:-)


  


Hem och lämnade allt innan vi for upp igen till Kalles föräldrar för att hämta barnen, och där stod maten och väntade framdukad på oss, här snackar vi lyx, så mumsigt!

När vi kom hem försökte vi måla och hinna med så mycket som möjligt innan Robinson Karibien började för då bänkade vi oss framför tv:n :-)

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards