Mitt Liv Som Fru Wallström..

Alla inlägg under november 2009

Av Wallström - 18 november 2009 08:00

Jaha då blev det ingen skola idag då, armen är svullen och feber, 38,7 visade den på! Det var väl biverkningar från svin influensa sprutan då antar jag. När jag ringde skolan och sjukanmälde Cecilia så sa hon att ja ni är inte dem enda så en del är nog säkert borta idag då, tror hela skolan tog, iaf årskurs 0-3 vet jag med säkerhet!

Men så länge det inte blir nåt mera så är vi glada. Har lovat Cecilia att se en film med dem sedan när jag är klar med mina måsten, måste ringa ett par samtal och sedan lite data jobb i 1 timma cirka. Och så är det ju den ständiga tvätten, har redan vart nere och slängt i en och hoppas få kommit i kapp 4 maskiner idag!


Ja nä nu är det dags att sätta igång då!

Av Wallström - 18 november 2009 05:12

Sorry det var alldeles för längesedan jag bloggade men här är fullt upp! Vaknade 4 imorse, har tandvärk så in i norden då jag lyckades bita sönder en tand i förrgår och i går kväll när jag åt lyckades få ner mat i där, så inatt har inte varit en bra natt. Måste försöka få en tid för att få fixa den. Jag säger bara, ät inte färdigköpt wokblandning, där fanns otroligt hårda saker i...


Ialla fall Cecilia fick sprutan mot "svinet" igår, armen svullnade upp till det dubbla men annars verkar det gå bra ännu iaf, nästa dos skulle tas efter jul..
Kalle kom hem i måndags och var dålig, han var hemma igår med men idag måste han jobba då ingen annan fanns tillgänglig så jag hoppas han mår bättre när han vaknar.


Fick åkt ett lass till tippen igår med all skit som har blivit efter väggrivningarna och det, tog ett röj i källaren med och gjorde i stort sett rent hus där med:-)


Till helgen skall vi åka och kolla på ett nytt vitrinskåp som skall vara i matsalsrummet, kom på att vi behöver det då vi har 3 fulla bananlådor nedpackade med "finglas" där nere, får väl rensa igenom det och bara spara det vi verkligen behöver och vill ha.


I lördags var vi på nybyggda rusta i skövde, nya lokaler hade höjt priserna något men nytt och fräscht var det iaf, blev en back till Cecilia att ha alla sina barbie grejer i då den hon hade var mindre och överfull..ler.. Denna var suverän, stor, rymlig och med hjul på, lite roligare låda så..


  


FÖRVARINGSLÅDA KIDDY BOX 52L



Nä skall nu försöka sova en liten stund till nu när alvedonen börjat värka, klockan 6 ringer ju klockan så!

Av Wallström - 13 november 2009 07:44

   


Ja äntligen fick jag tummen ur och bokade i tid för en gångs skull! Barnen studsade av glädje och tycker det skall bli jättekul:-)
Ja jag med måste jag säga, har aldrig varit på detta tidigare, men nu så, Göteborg den 8 Januari bär det avSkrattande

Av Wallström - 13 november 2009 04:57

Filmen är slut och jag är fortfarande vaken, har börjat få en sju helsikes huvudvärk känner jag. Om ca 1 timma ringer klockan , då skall jag vara pigg och glad och en bra mamma. Jag kommer vara ett lik, fredag kväll och jag kommer typ att somna klockan 6 ikväll om jag inte får sovit mer nu..


Tips emottages tacksamt, vad som helst bara jag kan sova....buhu....

Av Wallström - 13 november 2009 02:48

Somnade vid 23-tiden igår och ca 2½ timma senare var jag vaken igen! Nu sitter jag här i soffan och kan verkligen inte sova igen, vad är det för fel på mig?!?
Varenda jäkla natt är likadant, underligt att jag är trött på dagarna liksom..


Skall lägga mig ner i soffan och sätta och försöka somna om igen, ett trick kan vara att sätta på en film (då brukar jag ju somna i vanliga fall..ler..) Denna får det bli:


  


The Proposol - Sandra Bullock


"Den krävande kvinnliga chefen gifter sig med sin unge manlige assistent för att slippa skickas tillbaka till Canada. Det hela är bara ett skenäktenskap men efter ett tag dyker äkta känslor upp..."

Av Wallström - 13 november 2009 02:31

Glömde ju säga att häromdagen fick jag en sådan här på posten:


  

 


Skall samla dem på hög nu och ta med familjen när det kommer en bra film! Enkelt är det också, bara några klick på www.gratisbio.se, typ det enda jag gjorde var att regga mig , klickade några ggr på olika länkar, gjorde en beställning på cdon.com (som jag ändå skulle gör)a och nu är jag ett par biobiljetter rikareSkrattande, bara att invänta en bra film nu med!

Av Wallström - 12 november 2009 19:37

Ja ungefär så har det varit här nu!

Vid 17-tiden kom Cecilia hem och strax efter kom Kalles systerbarn,alla har vi hållt igång med att spela wii hela kvällen!
Fikade på glass & julmust, ja jag syndade med en kula hasselnötsglass och ½ glas julmust, men gott var det!

Har nu skickat hem Sebastians kompis och kalle kör hem F & A just i detta nu, skall starx lägga barnen, sedan skall jag och kalle bänka oss framför en film har vi bestämt, vet inte varför men jag är verkligen HELT SLUT!


Kan vara för alla prover & tester jag tagit idag, känns som jag tappats på flera liter blod, är nog inte så illa men..skrattar..

Har iaf överlag varit en riktigt bra dag, båda barnen är nöjda och glada och då r jag också glad, ha en bra kväll på er alla!

Av Wallström - 12 november 2009 16:08

Fick köpt 2 spel till Ps2 idag, var 2 för 100kr så passade på, 1 till Cecilia och ett till Sebastian, dem spelar inte så mycket på det längre för att dem inte har nåt kul spel utan används mest för singstar men nu kanske det kan bli lite ändring på det!


  

Bra till julklapp iaf!

Fick reda på att vi är bjudna på ytterliggare ett julbord den 19:e december hela familjen inkl barnen på nån restaurang som jag inte kommer ihåg för tillfället men det var iaf också utav Kalles familj, men då blir det HELA FAMILJEN och inte nåt jobb relaterat, kul, dock lessnar man väl på all julmat innan jul för jag antar att det blir ett PAR stycken innan själva julaftonGlad!

OM MIG!

KLOTTERPLANK

Fråga mig

3 besvarade frågor

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

MINA SENASTE INLÄGG

ARKIVET

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

ANDRA SIDOR JAG BESÖKER

RSS

UNIKA BESÖKARE PER DAG!


Ovido - Quiz & Flashcards